Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣE ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ...

Άρχισαν τα όργανα και το σικέ παιχνίδι για κυβέρνηση ειδικού στόχου κα σκοπού εκτυλίσσονται μέσα στη βουλή από τους εκπροσώπους του έθνους! Ήδη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός έκανε λόγο από το βημα της βουλής για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμα και με εναλλακτική πρωθυπουργία των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση ειδικού στόχου!!! Κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, είπε:

«Επανέρχομαι σε μία ανανεωμένη πρόταση ευρύτερης συνεργασίας για κυβέρνηση ειδικού στόχου. Υπό πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμα και με εναλλακτική πρωθυπουργία των κομμάτων που θα συμμετάσχουν. 

Μία τέτοια κυβέρνηση θα καταστήσει τη χώρα ισχυρότερη στη διαπραγμάτευση για τη διευθέτηση του χρέους. Με μεγάλη επιμήκυνση; Ο,τι είναι το καλύτερο. Με πάγωμα του χρέους; Με πάγωμα του χρέους. Με διαγραφή του χρέους; Ο,τι είναι το καλύτερο για τη χώρα. Μόνο μία τέτοια κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει με μεγάλη επιτυχία έναν τέτοιο στόχο» είπε ο κ. Κρεμαστινός. 

Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση αυτή θα μπορέσει με προϋποθέσεις να δημιουργήσει ανάπτυξη ευρωπαϊκού και όχι τριτοκοσμικού τύπου, αυτή που σήμερα θέλουν να μας επιβάλουν οι δανειστές. 

Η χώρα οδεύει σε ανάπτυξη τριτοκοσμικού τύπου που φοβούμαι ότι αν αυτή τελικά επιτευχθεί τότε θα είναι καταστροφική για τη μικρομεσαία τάξη και κατά συνέπεια τη χώρα».

Δείτε το βίντεο από το real.gr

3 σχόλια:

  1. Λες ; Ψόφησε ο σκύλος ο Λουκάνικος και ξαναζωντανεύει ο σκύλος ο Λουκάς ; Λες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κάνετε μωρέ?Το ΄΄καζάνι΄΄ θα εκραγεί...! Όχι άλλο ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή