Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

Η Τουρκία, όπως πάντα το παίζει σε διπλό ταμπλό. Δήθεν δήλωσε ότι επιτίθεται στους τζιχαντιστές αλλά στην πράξη τους ενισχύει με οπλισμό για να προβεί σε γενοκτονία σε βάρος των Κούρδων. Οι Κούρδοι κατάλαβαν την σε βάρος του μπλόφα από την αρχή και είχαν προειδοποιήσει την Τουρκία να σταματήσει τα "παιχνίδια" με τους τζιχαντιστές που ενισχύει με όπλα και πυρομαχικά, καθώς και να αποτρέψει την πτώση της πόλης Κομπάνι! Σε διαφορετική περίπτωση οι Κούρδοι προειδοποίησαν ότι θα ξεσπάσει πόλεμος που θα φτάσει ακόμη και μέσα στην Κωνσταντινόπουλη.
Η κυβέρνηση Ερντογάν δεν έλαβε υπόψη τις προειδοποιήσεις των Κούρδων και αυτή τη στιγμή γίνεται κόλαση στη γειτονική χώρα με επίθεση των Κούρδων μαχητών μέσα στο έδαφος της Τουρκίας με κατάληψη πόλεων!
Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερη σκληρότητα συνεχίζονται οι μάχες στο Κομπάνι μεταξύ των κουρδικών δυνάμεων και των τζιχαντιστών οι θέσεις των οποίων χτυπήθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές που εκτελεί ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου