Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ: ΠΗΡΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΕΗ;;;

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το ΚΚΕ είναι μέρος του συστήματος και ότι όσοι βρίσκονται στις τάξεις του είναι ψευτοαριστεροί ή προδότες της Αριστεράς. 
Πριν από μερικές ημέρες ο Τζίμης Πανούσης τά'χωσε άγρια στο ΚΚΕ και στην Αριστερά λέγοντας ότι "απαρτίζεται από προδότες και ιεχωβάδες οι οποίοι ξεπούλησαν την ιδέα του κομμουνισμού για να γίνουν μέρος του συστήματος. Αντί να βγουν έξω από την βουλή και να συστρατευτούν με τον λαό σε κοινό αγώνα προκειμένου να ρίξουν την κυβέρνηση των δοσιλόγων, συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο σύστημα που δέχεται να δίνει μπόνους 50 βουλευτών στο πρώτο κόμμα". 
Ο Τζίμης Πανούσης μάλιστα προχώρησε ακόμη πιο πέρα, στην προσπάθειά του να τεκμηριώσει το επιχείρημα ότι το ΚΚΕ είναι κόμμα προδοτών της Αριστεράς. Είπε ότι έχει ξεπουληθεί στον καπιταλισμό και ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερε το κανάλι "902" το οποίο πούλησε στο κεφάλαιο. 

Πληροφορίες ή φήμες των τελευταίων ημερών έρχονται να συστρατευτούν με τα επιχειρήματα του Τζίμη Πανούση, οι οποίες αναφέρουν ότι το ΚΚΕ έχει πάρει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια ενώ του χαρίστηκαν κάποια χρέη από προηγούμενα δάνεια! 
Ν' απαντήσει λοιπόν το ΚΚΕ πόσο ευσταθούν όλες αυτές οι πληροφορίες. Να τις διαψεύσει δημόσια εφόσον είναι ψευδείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου