Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: "ΞΥΔΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ...¨"

Ο διάλογος διημείφθη ανάμεσα στον βετεράνο δημοσιογράφο και ιδρυτή της εφημερίδος αυτής, Απόστολο Βραχιολίδη και στον προσφάτως αποχωρήσαντα δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Βασίλη Ξύδη. Ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στο έργο και στη δυναμική του Ξύδη, τού είπε: "Έχεις τσαγανό Δήμαρχε, είναι στο γονίδιό σου και το έργο σου δεν πρόκειται να το αφήσεις να περάσει έτσι. Θα συνεχίσεις, είναι βέβαιον"!
Σαν λόγος Πυθίας μοιάζουν τα όσα είπε ο Απ. Βραχιολίδης. Εννοούσε ότι ο Ξύδης έχει να προσφέρει κι άλλα και θα επανέλθη ως υποψήφιος δήμαρχος; Θα αξιοποιηθεί από τον νέο Δήμαρχο; 'Η ότι έκανε λάθος που άφησε τη Δημαρχία; Χωρούν πολλές ερμηνείες. Πάντως όποια και να δώσει κανείς, τα εύσημα ήταν εύσημα προς τον επί 20 έτη δήμαρχο Παπάγου και Παπάγου-Χολαργού!  

4 σχόλια:

  1. ΙΣΩΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΚΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ.
    ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ, ΣΚΑΤΑ ΚΟΙΝΩΣ !
    ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
    ΟΣΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ,ΜΙΚΡΟΣ,ΟΜΟΡΦΟΣ,ΑΣΧΗΜΟΣ,ΧΟΝΤΡΟΣ,ΛΙΓΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΩΩΩΩΩΝΕΕΕΕΕΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΩΡΑΑΑΑΑΑ !

    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

    ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ .

    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ Δ.Σ. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ .
    ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΤΟ ΘΕΜΑ !

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ .

    ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ .
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ξύδης καταψηφίστηκε τον Μάιο και ο ευνοούμενός του Αποστολόπουλος και η παρέα του σιγά -σιγά τον αδειάζουν.Διαβάστε το παράπονο της Τσικρικώνη στον ΑΝΤΙΛΟΓΟ όπου λέει οτι αισθάνεται αδικημένη επειδή ο Ξύδης, παρά τις εισηγήσεις της δεν ενοποιούσε την καθαριότητα και δεν την εφοδίαζε με τεχνικό εξοπλισμό.Και πώς θα τον έκανε συπαραστάτη ο Αποστολόπουλος,όταν ο Ξύδης σαν αφέντης συμπεριφερόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μόνο που τον είδα στη φωτό τον ξυδιά μου ήρθε ΑΝΑΓΟΥΛΑ.Ο αντιπλοίαρχος που πήρε τους βαθμούς στα χαρτιά.Όσο-όσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή