Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Το"Cafe' Περικλέους" που βρίσκεται στην αρχή της ομώνυμης οδού (στην έξοδό της προς την Μεσογείων), πριν από μερικές μέρες έπεσε θύμα διάρρηξης δείτε εδώ την είδηση.
Το πρόβλημα όμως με τη συγκεκριμένη επιχείρηση δεν βρίσκεται τόσο στη διάρρηξη όσο στο εξοντωτικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ που της επιβλήθηκε από τον δήμο!!! Ο λόγος; Ότι είχε βγάλει τραπεζάκια και καρέκλες έξω από το κατάστημα και τα επέκτεινε μέχρι κάτω από τους δύο πλάτανους που φαίνονται στη φωτογραφία. 
"Εμείς θέλαμε να ομορφύνουμε τη γειτονιά και δεν αυθαιρετήσαμε με σκοπό να επεκτείνουμε παράνομα την επιχείρησή μας. Το πρόστιμο που μας έβαλε ο Δήμος είναι εξοντωτικό κι έχει καταχωρηθεί στην μερίδα μας. Είναι αδύναντον να μπορέσουμε να το αποπληρώσουμε", μας είπε ο υπεύθυνος του Cafe' Περικλέους. 
Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, είναι παράλογο να επιβάλεται ένα τέτοιο πρόστιμο σε μια τόσο μικρή επιχείρηση. Και με δεδομένο ότι, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, έξω από το Cafe' Περικλέους υπήρχαν μονίμως σταθμευμένα μηχανάκια ακόμη και αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο, ο επιχειρηματίας δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να προστατέψει την επιχείρηση και να ομορφύνει το σημείο. Ο Δήμος δηλαδή τι προτιμάει; Να έχει τους Πακιστανούς να κατουράνε στο συντριβάνι μετά το καθάρισμα των τζαμιών των αυτοκινήτων, προτιμάει να έχει παρκαρισμένα οχήματα πάνω στα πεζοδρόμια ή ένα όμορφο στέκι με 2-3 τραπέζια κάτω από τον πλάτανο που να σου θυμίζουν βρε αδερφέ και επαρχία; 


1 σχόλιο:

  1. Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ.Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ .
    ΑΠΛΑ ΙΣΟΡΡΟΠΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΗΔΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !

    ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΔΑΝΑΟΥ , ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή