Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟ '74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ...ΑΠΕΙΛΕΙ!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Να ρίξει λάδι στην φωτιά που ο ίδιος προσπαθεί ν΄ ανάψει στην νοτιοανατολική Μεσόγειο επιχειρεί ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου που μίλησε ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο.

Σε συνέντευξη τύπου ο Νταβούτογλου εμφανίστηκε “εμπρηστικός” υποστηρίζοντας ότι η χώρα του έχει συμφωνία με το ψευδοκράτος που της δίνει το δικαίωμα να κάνει έρευνες στην περιοχή. “Αυτό το δικαίωμα θα το χρησιμοποιούμε πάντα” είπε ο εκνευρισμένος Νταβούτογλου.

Έχοντας απέναντί τους τον ρωσικό στόλο ,πολεμικά πλοία του ισραηλινού ΠΝ αλλά και άλλων χωρών ο Νταβούτογλου έχει καταλάβει ότι η τακτική του “κακού παιδιού” που απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα δεν περνά. Γι΄ αυτό κι εμφανίστηκε “αμυνόμενος” λέγοντας ότι το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός προστατεύεται επαρκώς. “Κανείς να μην προσπαθήσει να προκαλέσει κρίση” είπε ο Νταβούτογλου . Μόνο που η μοναδική χώρα που προσπαθεί να προκαλέσει φασαρία είναι η δική του.

Στο τέλος ο Νταβούτογλου επανέλαβε ότι αν και οι Τούρκοι δεν έχουν δικαίωμα στα αποθέματα φυσικού αερίου,τότε θα πρέπει να συζητηθεί το σενάριο των δύο κρατών.
onalert.gr (τίτλος, λεζάντα: δικά μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου