Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ!

ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!
Επικίνδυνος πλέον καθίσταται ο ρόλος του δημοσιογράφου Τράγκα! Αυτός που μέχρι πριν από ενάμισι χρόνο ζητούσε από τον κόσμο να ξεσηκωθεί για να ανατρέψει την κυβέρνηση των δωσιλόγων, αυτός που χαρακτήριζε "Τσολάκογλου" και "Λογοθετόπουλο" τον Σαμαρά, έρχεται σήμερα και καταγγέλλει τον Τσίπρα επειδή δεν συνεργάζεται με τον Πρωθυπουργό στη προσπάθεια εθνικής ενότητας της χώρας! Τον  καταγγέλλει επειδή δεν παίρνει πρώτος στο τηλέφωνο τον Σαμαρά και να του πει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν στο θέμα του χρέους και των εθνικών προβλημάτων με την Τουρκία! Απίστευτα όλα αυτά, όσο και δηλωτικά του ρόλου τον οποίο παίζει ο Τράγκας! Τα έχει κάνει...πλακάκια με τον Σαμαρά (με ό,τι ωφέλιμο μπορεί να σημαίνει αυτό για τον ίδιο) και έχει αποδοθεί σε έναν...εργολαβικό αγώνα στήριξής του! 
Δεν κάνει τίποτε άλλο από το πρωί μέχρι το βράδυ από το να κατακεραυνώνει τον Τσίπρα, θεωρώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ αυτόν ως προδότη!!! Για τον Σαμαρά που έφερε τη χώρα σε αυτή την εθνική καταστροφή,για την πολιτική του προκάλεσε όλα τα δεινά, δεν λέει τίποτε, τα προσπερνά και περιορίζεται να πει ότι "τον επικρίνω τον Σαμαρά, αλλά αυτός είναι 63 ετών και θεωρεί ανώριμο τον Τσίπρα" και κάτι τέτοια χαϊδέματα! 
Ο Τράγκας που χαρακτήριζε κωλοτούμπα τον Καρατζαφέρη επειδή συνεργάστηκε με την κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου, κάνει τις ίδις και χειρότερες κωλοτούμπες, με το να ζητά από τον Τσίπρα να συνεργαστεί με τον άνθρωπο που πρέπέι να καθίσει από τους πρώτους στο σκαμνί της Δικαιοσύνης! 'Αλλωστε μέχρι πριν από λίγο καιρό το ίδιο ακριβώς έλεγε ο Τράγκας για τον Σαμαρά. Τον "Τσολάκογλου" Σαμαρά για τον οποίο έλεγε ότι θα λογοδοτήσει και θα καθίσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης! 

2 σχόλια:

  1. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγα να τον πιστέψω όταν τα εβγαζε όλα στην φόρα.Τελικα αποδείχτηεκε σκουπίδι και πιόνι του συστήματος επικυνδυνος ρουφιανος και δοσίλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή