Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΜΕ...ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: "ΓΑΜΩ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ"! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!

Μετά μιλάμε για προδοσία! Τους έχουμε δίπλα μας και διαφθείρουν τη νεολαία! Αυτόν τον τύπο για να αναπνέει ελεύθερα και να λέει όλα αυτά τα υβριστικά και χυδαία, κάποιοι σκοτώθηκαν στο μέτωπο. Ακούστε τον λοιπόν να βρίζει την 28η Οκτωβρίου και την ελληνική σημαία! 
Μάλιστα, το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ είναι παραγωγή πρόταγκον, δηλ. Σταύρου Θεοδωράκη 
Σχετικό σχόλιο που έκανε ανώνυμος κάτω από το βίντεο αναφέρει:
"ΠΡΟΣΟΧΗ Οι προδότες ανθέλληνες δεν έχουν δικαίωμα να επικαλούνται πνευματικά δικαιώματα , όταν το βίντεο που γυρίζουν είναι εναντίων του ΛΑΟΥ και είναι απόδειξη της ΕΝΟΧΗΣ τους"

4 σχόλια:

  1. Αυτό το θεωρούν αστείο?Ο ΜουνοΠάνος Μουζουράκης και ο άλλος(καλό είναι να μάθουμε και το δικό του ονοματάκι)όπως τους είδα στο βιντεο,δείχνουν για bisexoual,άλλωστε,προσέξτε στο βιντεο,που κάνει κίνηση παντομίμας του πεοθυλασμού,(μάλλον ξεχάστηκε και του βγήκε αυθόρμητα)οπότε γιατί να ασχοληθώ με δύο Πουστράκια?Πουστράκια είναι και μιλάνε με τις ξεχειλωμένες κωλοτρυπίδες τους!!Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να προσβάλουν με αυτόν τον χυδαίο τρόπο τα σύμβολα και τους αγώνες για ελευθερία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!Ας εκφράζουν την γνώμη τους(που έτσι κι'αλλιώς την έχουμε γραμμένη στ'αρχίδια μας)στο κρεβάτι,την ώρα που θα τους ξεσκίζουν οι γκόμενοί τους!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄ (Υ.Γ συγγνώμη για την ''γλώσσα''αλλά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φλώροι και ανθέλληνες.Τους δένεις και τους πετάς στα ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Mουζουράκης ; ψυχασθενής και πρεζάκιας. Τι να περιμένεις; Εμφανώς ανισόρροπος. Δες πώς μιλάει και θα καταλάβεις ότι δε στέκει καλά στα μυαλά του...

    Μουζουράκης και Θοδωράκης...ΠΡΕΖΟΝΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ του Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ
    ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟΝ ΣΑΡΚΙΟΝ ΣΟΥ ..ΘΑ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΓΑΡΙΖΑ ..ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή