Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ, ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ! ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ, ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκης, με "πρωταγωνιστή" έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε την αδερφή του, τον γαμπρό του και το 12χρονο παιδί της οικογένειας.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 60χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.

Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και έπειτα ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.
Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοτραυματίστηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.
Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν τον 60χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση. Ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, ο 60χρονος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία.
Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια.
Όπως αναφέρει το thousandnews.gr, το κίνητρο του δράστη ήταν οι οικονομικές διαφορές. 
O 55χρονος δράστης εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο κουνιάδος του. Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του... «τον έριξε» οικονομικά με αποτέλεσμα την φρικτή πράξη του.
Wraiokastro fonoi2
Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοχεία που ενδεχομένως προκύψουν από την προανάκριση.
Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr, thestival.gr


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου Θεσ/νικης - αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα - από την τριπλή δολοφονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (02/01/2015) στην οδό Θεσσαλονίκης 65.
Ένας 55χρονος εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του, σκοτώνοντας τον άτυχο άντρα, τη σύζυγό του αλλά και το 12χρονο παιδί τους!
Στη συνέχεια, προσπάθησε - με το ίδιο μαχαίρι - να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον δεύτερο όροφο της μεζονέτας. Ωστόσο, το ύψος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο κι έτσι απλώς τραυματίστηκε.
Το χρονικό του εγκλήματος
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 55χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας ένα μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.
Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του - στο ισόγειο του σπιτιού - και έπειτα ανέβηκε στους επάνω ορόφους, όπου δολοφόνησε τη σύζυγό του και τελευταίο το 12χρονο αγοράκι τους.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου