Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: "TO 2015 ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡOΪΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟY, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Από τον Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της πατρίδας μας, ως Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην πορεία για τις εκλογές λευτεριάς, στέλνω τις πιο θερμές ευχές του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου, αλλά και όλων των Βουλευτών, στελεχών και μελών του Κινήματος, για μια νέα χρονιά, που είμαστε βέβαιοι ότι θα φέρει ξανά το χαμόγελο, την δουλειά και την σιγουριά στην κάθε ελληνική οικογένεια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ  για το ελπιδοφόρο αύριο του τόπου. Οι θεματοφύλακες αξιών στην νέα κυβέρνηση εθνικού σκοπού η οποία θα ανακτήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας μας. Όπως επίσης και ο παράγοντας εκείνος για το ΚΑΛΟ και ασφαλές οδήγημα στην νέα πορεία που θα πρέπει να χαράξουμε, κρατώντας μακριά την ανεργία, τους πλειστηριασμούς των σπιτιών και οτιδήποτε άλλο ο λαός έχει φορτωθεί στις πλάτες από τα μνημόνια της ελληνικής τρόικας της συμφοράς των Σαμαρά – Βενιζέλου – Παπανδρέου.
Θέλουν - δεν θέλουν, θα είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ στις εκλογές για το σωτήριο αύριο της Ελλάδας μας!
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στέλνουμε επίσης το μήνυμα, ότι το λιμάνι του Πειραιά δεν ξεπουλιέται και - με βάση το κυβερνητικό μας πρόγραμμα - θα γίνει ξανά η πόλη της παγκόσμιας ελληνικής ναυτιλίας».
Αυτή την δήλωση έκανε ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ αμέσως μετά την Δοξολογία στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδας του Πειραιά και την κοπή της πίτας στον Δήμο Πειραιά, όπου εκπροσώπησε το Κίνημα, μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές Γιώργο Ζησιμάτο και Αντώνη Καλογερόγιαννη.
Ο Τέρενς Κουίκ δέχτηκε επίσης τις ευλογίες του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά κ. κ. Σεραφείμ, στον οποίο τόνισε με έμφαση, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι πάντα οι θεματοφύλακες στην αρραγή σχέση που πρέπει να έχει το Κράτος με την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είχε επίσης και μια φιλική συζήτηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο συμφωνήθηκε να βρεθούν σύντομα για να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν το πρώτο λιμάνι της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου