Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ. ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!

Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να μπει στην επόμενη Βουλή. Οι επόμενες εκλογές δεν θα μοιάζουν με τις προηγούμενες. Όποιος νομίζει ότι το παιχνίδι θα παιχθεί στα ίσα, κάνει μεγάλο λάθος. Ο απόλυτος έλεγχος της Ελλάδας έχει περάσει στα χέρια των εβραιοσιωνιστών οι οποίοι θα ελέγχουν πλέον και τα αποτελέσματα των εκλογών που θα ανακοινωθούν! Χθες δημοσιεύσαμε την είδηση ότι η Singular Logic, η εταιρεία που καταμετρά τις ψήφους και μετά ανακοινώνει τα...


αποτελέσματα των εκλογών, πέρασε στα χέρια των εβραιοσιωνιστών!
Αν νομίζουν οι χρυσαυγίτες ότι θα αυξήσουν τα ποσοστά τους, καλύτερα θα είναι να αλλάξουν πλευρό. Ούτε στην Βουλή τους βλέπουμε να μπαίνουν. Κι αν μπουν, θα είναι αποδεκατισμένοι, με πολύ λιγότερους βουλευτές απ' όσους έχουν σήμερα. 
Και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πρέπει να ... κοιμάται καλά. Το αν έρθει πρώτος με μεγάλη διαφορά, μάλλον συζητείται. Μπορεί και ο Τσίπρας να θεωρείται εβραίος αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται με το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ και πόσο πρόθυμο θα είναι. Αν ...κάτσει στα τέσσερα σαν τον Σαμαρά, τότε ...καλώς, διαφορετικά θα δούμε...εκπλήξεις!
Άλλωστε μην ξεχνάμε τις χθεσινές δηλώσεις του Σαμαρά. Στοχοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή ως τα κόμματα που "σύρουν τον λαό στις καταστροφικές εκλογές"! Άρα, πρέπει να τιμωρηθούν! Ο νοών νοείτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου