Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΦΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΞΟΔOΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!

Ο οικονομολόγος κ. Πάνος Παναγιώτου (φωτό)εξηγεί το έγκλημα της "εξόδου μας" στις "αγορές" . Εκτός του ειδεχθούς εγκληματικού συνολικού νομικού πλαισίου, το έτσι κι αλλιώς δυσμενές Αγγλικό δίκαιο σημαίνει : - ο δανειζόμενος δεν μπορεί να δανειστεί τόσα όσα χρειάζεται για να καλύψει την ανάγκη του. Δανείζεται περισσότερα, δηλαδή όσα ο δανειστής θέλει, για να κερδίσει αυτός περισσότερα στο μέλλον, μέσω επιτοκίου.
- το επιτόκιο δεν ρυθμίζεται σύμφωνα με την τρέχουσα προσφορά στην αγορά, ούτε είναι διαπραγματεύσιμο, αλλά σύμφωνα με αυτό που επιβάλλει ο δανειστής τοκογλύφος
- η δανειακή σύμβαση είναι γεμάτη με όρους υπέρ του δανειστή και κανένας υπέρ του οφειλέτη.
- το αγγλικό δίκαιο δεν δέχεται επαχθές χρέος σύμφωνα με διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο, επομένως η χώρα μας δεν μπορεί να βρει το δίκιο της στα διεθνή δικαστήρια.

Η ευρωπαϊκή ένωση μέσω Μέρκελ και Αγγλίας καταστρέφει τους λαούς πρωτίστως του Νότου και είμαι σίγουρη και του βορρά στο μέλλον. Μην ξεχνάτε την υποτιθέμενη αντιπαράθεση Μέρκελ - Κάμερον πριν δύο χρόνια περίπου, φεύγοντας από το ευρωπαϊκό συμβούλιο, δήλωσε πως δέχεται μόνον το Αγγλικό δίκαιο, αυτό που εφάρμοσε η Γερμανία με το ΔΝΤ σε εμάς. Αυτές ήταν και είναι οι προθέσεις των "φίλων" συμμάχων της ανύπαρκτης ευρωπαϊκής ένωσης. Το πόσο προδότες είναι όλοι οι δικοί μας, πουλημένοι και εξαγορασμένοι, δεν χρειάζεται να το πούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου