Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/12 η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο
Στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και Μεσογείων (Μετρό Νομισματοκοπείου) ολοκληρώθηκε  με επιτυχία το Σάββατο 27/12 η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων, που ...

πραγματοποιήθηκε τα 4 Σάββατα του Δεκέμβρη, με στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.
Το παρόν έδωσαν και βοήθησαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γερ. Βλάχος, ο πρόεδρος Α. Κάτσαρης με τους εθελοντές του ΔΡΑΣ.Ε, όπως και δημότες . Παρών, αφιλοκερδώς, και στην τέταρτη και τελευταία  αυτή δράση ο κ. Κ. Παπουτσής, που με το σαξόφωνό του της προσέδωσε ξεχωριστό  χρώμα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Λογοθέτης και το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ανταλλαγής Αγίας Παρασκευής προσέφεραν φάρμακα και πολλοί συμπολίτες τρόφιμα.
Η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν ενταγμένη  στο πλαίσιο των δράσεων  στήριξης των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης, που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τις Δράσεις Εθελοντών(ΔΡΑΣΕ), με στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του και παράλληλα να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία μέσα από θεσμούς συμμετοχής.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τους φορείς και τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν  τρόφιμα και φάρμακα, γιατί κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως αυτή, έχει ανάγκη από συλλογική δράση  και προσωπική πρόσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου