Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»


Ένας ακόμη χρόνος έφυγε. Ένας ακόμη χρόνος στον οποίο ο λαός μάτωσε περισσότερο επειδή έτσι αποφάσισαν οι προδότες πολιτικοί που έστρωσαν το χαλί στους εχθρούς της χώρας που επιδιώκουν τον αφανισμό του ελληνισμού! Αυτοί οι ίδιοι προδότες θέλουν να συνεχίσουν να διαφεντεύουν τις τύχες του λαού για τα επόμενα χρόνια, ζητώντας  και πάλι την ψήφο του!


Ο λαός, που δυστυχώς λησμονεί εύκολα, ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά δεν θα ξαναπέσει στην ίδια παγίδα. Ελπίζουμε ότι ο θυμός και η οργή που του προκάλεσαν τα πολιτικά σκύβαλα και οι δωσίλογοι που τον έσυραν στην ανεργία και την εξαθλίωση, θα εκφραστεί με την ψήφο του κατά της κυβέρνησης Σαμαρά. Πιστεύουμε ότι ο λαός δεν θα τρομοκρατηθεί από τα εκβιαστικά διλήμματα του Σαμαρά και των συνεργατών του ότι μετά από αυτόν έρχεται το χάος! «Θέλουν να διατηρηθεί η ηρεμία και η ησυχία του νεκροταφείου». Είναι σαν τους πασάδες, τους σουλτάνους, τους κοτζαμπάσηδες, βαρώνους, ανθύπατους, όλων των εποχών! Είναι οι επίμονοι και μονότονοι κήρυκες της πολιτικής σταθερότητας και βεβαιότητας!

Ευχόμαστε λοιπόν αυτή η πολιτική βρώμα που κυβέρνησε τον τόπο να βρει το τέλος που της αξίζει και το 2015 να ανατείλει μια χρονιά ελπίδας για τον λαό.

Κλείστε τα φώτα του σπιτιού σας λίγο πριν το τέλος του χρόνου και ανάψτε τα πάλι με την αυγή του 2015 κάνοντας τις καλύτερες ευχές για την Ελλάδα μας και το σπιτικό σας.


Καλή χρονιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου