Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

"ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ! ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗ"! ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ!

Από τις 16 Νοεμβρίου 2014 το πρακτορείο μας  GREEKAMERICANNEWSAGENCY.COM σε παγκόσμια αποκλειστικότητα είχε μεταδώσει  αποκλειστικά πληροφορίες και φωτογραφίες  που διακινούνταν στα γραφεία  των δυτικών και ρωσικών (αλλά και των ελληνικών) μυστικών υπηρεσιών  για τους 15 καταζητούμενους  πιο επικίνδυνους  Φανατικούς  Ισλαμιστές Τζιχαντιστές που είχαν εισέλθει σε χώρες/α της Δύσης, μεταξύ των οποίων, τελικά σύμφωνα,  με  τα όσα μέχρι τώρα έχουν αποκαλυφθεί   είναι και ένας εκ των δραστών...

που αιματοκύλισαν το Γαλλικό σατυρικό περιοδικό  Charlie Hebdo! ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!   Πρόκειται για τον    Said Kouachi , τον ένα εκ των δυο  αδελφών που η  απουσία του από το θέατρο των επιχειρήσεων σε Συρία , Υεμένη και στα σύνορα του Ιράν,   όπου  που τον είχαν καταγράψει πράκτορες  δυτικών υπηρεσιών  το κρίσιμο διάστημα μέχρι και  τον περασμένο Αύγουστο όπου και χάθηκαν τα  ίχνη τους. Τότε ήταν που ξέσπασε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό σε 10αδες χώρες προκειμένου να καταγράφονται τα ίχνη και οι κινήσεις του.   
Οι πληροφορίες για τα 15 αυτά άτομα που η δράση τους είχε επισημανθεί από τις δυτικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας των ΗΠΑ της Γερμανίας αλλά και της Αυστραλίας είχαν φτάσει και σε  έλληνες πράκτορες των κρατικών μυστικών υπηρεσιών στην Αθήνα από το περασμένο καλοκαίρι.  Οι ελληνικές αρχές είχαν ήδη πλήρη φάκελο και στοιχεία για το  κάθε ένα από αυτά τα άτομα όπως αυτές είχαν έλθει αρμοδίως  με ασφαλή οδό. Όπως αποδείχθηκε από τις πληροφορίες που είχαμε μεταδώσει ένα με δυο άτομα  που εμπλέκονταν στο αιματοκύλισμα στο Παρίσι.   
Η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων και των πληροφοριών γύρω από το μακελειό στο Παρίσι όλο και επιβεβαιώνει το σχετικό ρεπορτάζ της 16ης Νοεμβρίου 2014.   
Πιο συγκεκριμένα στο αποκλειστικό δημοσίευμα του ΕλληνοΑμερικανικού πρακτορείου αναφέρονταν  τα εξής:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


- See more at: http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-52-24/editorial/31812-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-16-%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%C0s#sthash.eooKHXby.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου