Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΡΕ, ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ PLAYBOY ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ; ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τις φωτό αναδημοσιεύει το kourdistoportocali.com το οποίο πλέκει το εγκώμιο της κας Γκερέκου! Για ποιο λόγο όμως να την ψηφίζουν οι Έλληνες; Τι έχει να επιδείξει η κυρία πέρα από τα...γυμνά της κάλλη που είχαν την ευκαιρία να τα δουν οι Έλληνες, πριν από 19 χρόνια;

Τότε είχε κυκλοφορήσει τεύχος του Playboy που είχε εξώφυλλο την...

37χρονη τότε Κερκυραία στην πρώτη και τελευταία γυμνή φωτογράφηση της ζωής της.
2
«Η μόνη μεγάλη αλήθεια είναι να ζεις πραγματικά τον έρωτα χωρίς προϋποθέσεις και συμβιβασμούς» είχε δηλώσει με λιμανίσιο τσαμπουκά.
3
Μαθαίνουμε ότι τότε εισέπραξε το ποσό των 8.000.000 δραχμών! Ποιος όμως είναι σήμερα ο τσαμπουκάς της; Κανείς! Πιάνεται από κάπου για να ανέλθει τα σκαλιά της επιτυχίας! Είτε αυτός λέγεται Βοσκόπουλος, είτε λέγεται...βουλευτική έδρα. Σήμερα λοιπόν η κα Γκερέκου θέλει να ξαναβγει βουλευττίνα αλλά επειδή βλέπει ότι με το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον, πιάστηκε από το...παλαμάρι της ΝΔ για να μπορέσει να εκλεγεί και να την ξαναπληρώνει ο ελληνικός λαός! 
Μπράβο Έλληνα ψηφοφόρε, είσαι ώριμος! 
Ρε, σοβαρέψου επιτέλους και πάψε να ψηφίζεις με βάση την ομορφιά ή τη -δήθεν-φήμη! Το τηλεοπτικό γυαλί, η τσόντα στο Playboy ή στις κοσμικές στήλες αποτελούν κριτήριο για την ψήφο σου; Γι΄αυτό "κωλοέλληνα" (κατά τον Τζίμη Πανούση) έχεις ό,τι σου αξίζει!  
4
5

6



1 σχόλιο: