Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ!!! Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ...

Η κατηγορία σε βάρος του καραμανέα ήταν συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμιση κατά συρροή (363 και 362 άρθρα του Π.Κ.). Εμείς είπαμε ότι οι κατηγορίες αυτές...δεν έβγαιναν με τίποτε.
Τελικά το δικαστήριο...


απέρριψε την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης και την μετέτρεψε σε απλή δυσφήμιση, καταδικάζοντας τον Πέτρο Καραμανέα σε 8 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα πρόσωπα του δικηγόρου της κας Κούτρα (Γεωργίου) όσο και της ιδίας ήταν σκυθρωπά. Επιθυμούσαν και μεγαλύτερη ποινή, κυρίως όμως για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης! Το δικαστήριο μοιάζει να τήρησε ισορροπίες οι οποίες όμως ευνοούν σαφώς τον Πέτρο Καραμανέα, διότι στο Εφετείο, η απλή δυσφήμιση, με καλύτερη στρατηγική μπορεί να καταπέσει πολύ ευκολότερα. 
Να θυμίσουμε ότι ο Βραχιολίδης όταν πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση, μετά από μήνυση του πρώην Δημάρχου Ξύδη, βαρυνόταν με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης, της απλής δυσφήμισης και της εξύβρισης. Μαζί του στο Εφετείο "κουβάλησε" τις δύο πρώτες κατηγορίες, ωστόσο αθωώθηκε, έχοντας να αντιπαλέψει και την συκοφαντική και την απλή δυσφήμιση. Συνεπώς το έργο του Καραμανέα δυνητικά είναι ευκολότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου