Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΥΠΕΚΥΨΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!

Ανανέωση (11:55) Υπέκυψε στα τραύματά της η αστυνομικός που πυροβολήθηκε σήμερα από άγνωστο με Καλάσνικοφ. Άλλο ένα θύμα από τις επιθέσεις τυφλού μίσους που έχουν ξεσπάσει από χθες στη Γαλλία. Η μία επίθεση διαδέχεται την άλλη τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία με την χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.
Λίγο μετά την επίθεση με πυροβολισμούς κατά δύο αστυνομικών στο Παρίσι και την έκρηξη σε εστιατόριο σε προάστιο της Λιόν, πριν από λίγη ώρα άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδες σε τέμενος, κοντά στο Παρίσι!
--------------------------------------------------------
Ανανέωση (11:40) Αναίμακτη φαίνεται πως ήταν σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η έκρηξη στο εστιατόριο δίπλα σε τέμενος στην Βιλφράνς-σιρ-Σαόν, κοντά στη Λιόν, καθώς το κατάστημα ήταν κλειστό. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και ερευνούν το σημείο της έκρηξης, την οποία συνδέουν με αντίποινα για την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Hebdo.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, όπως τις δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα Le Progres





 
------------------------------------------------------
 
Προφανώς η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.
 
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από χθες η Γαλλία με τρεις επιθέσεις να έχουν σκορπίσει, τον θάνατο, τον τρόμο και τον πανικό στους πολίτες.
 
Το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στο Παρίσι, μία μόλις ημέρα μετά τη φονική επίθεση στη σατυρική εφημερίδα Charlie Hebdo, μια έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο κοντά σε τέμενος στην πόλη Βίλφρανς, στη νότια Γαλλία.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη δεν υπάρχουν τραυματίες.
 
Ο δράστης της σημερινής επίθεσης στην περιοχή Μονρούζ στο Παρίσι διέφυγε, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ. Νωρίτερα είχε μεταδοθεί ότι ο ένοπλος συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση κατά την οποία τραυμάτισε σοβαρά μία αστυνομικό και έναν δημοτικό υπάλληλο στο Μονρούζ.

Από τα πυρά που σημειώθηκαν νωρίτερα, δύο άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων μία αστυνομικός σε κρίσιμη κατάσταση.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου