Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΚΗ ΘΡΙΛΕΡ-ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ! ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη Κούτρα κατά εκδότη Καραμανέα. Τουλάχiστον  7 μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν σε  βάρος του κατηγορoυμένου ο οποίος όμως απουσιάζει διότι η γυναίκα του υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση! 


Αυτή την ώρα καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ αναμένεται να αγορεύσουν οι δύο δικηγόροι και να βγει η απόφαση αργά το μεσημέρι! 
Άποψή μας είναι ότι αυτή την ώρα δικάζεται η ελευθεροτυπία! Δικάζεται ο δημοσιογράφος-εκδότης διότι τόλμησε να υποβάλει ερώτηση μέσα από την εφημερίδα του. Δεν κατονόμασε την κα Κούτρα, πολύ δε περισσότερο δεν είπε ότι καταχράστηκε χρήματα του Συλλόγου Ανεγέρσεως! Αντιθέτως υπέβαλε ερώτηση και αντί απάντησης, ο εκδότης σύρθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Υπήρξε μάλιστα μάρτυρας, που όταν ρωτήθηκε από την δικηγόρο του κατηγορουμένου αν "είναι κακό να ερωτήσει ο δημοσιογράφος-εκδότης τι έγιναν τα 50.000 ευρώ;", αυτός απάντησε "ναι είναι κακό, γιατί εκτοξεύει λάσπη"!!!! 
Ο δε δικηγόρος της κας Κούτρα πασχίζει να αποδείξει ότι η ερώτηση του εκδότη υπαινίσσεται ότι "καταχράσθηκε τα χρήματα που δόθηκαν στον Σύλλογο"! Απίστευτα πράγματα που παραπέμπουν σε Ιερά Εξέταση! Με υπαινιγμούς, υπόνοιες και το τι είχε κρυμμένο στο μυαλό του ο εκδότης, προσπαθούν να αποδείξουν ότι συκοφάντησε!!! "Γιατί το ρώτησες αυτό; Με αυτή την ερώτηση υπονοούσες αυτό, άρα με συκοφάντησες"! 
Στο πινάκιο, η δίκη Καραμανέα έχει Νο1 ενώ
όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις που ακολουθούν
είναι σοβαρές δίκες με φορολογικές πααβάσεις κ.α.
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινείται η δίκη! Το κατηγορητήριο είναι διάτρητο. Η υπόθεση είναι αστεία και αυτό ομολογείται από όσους παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης, περιμένοντας τις δικές τους υποθέσεις οι οποίες είναι σοβαρές, για φορολογικές παραβάσεις κ.λ.π. από τις οποίες το κράτος προσδοκά να εισπράξει απωλεσθένtα χρήματα! Και όμως, προτάχθηκε η υπόθεση Καραμανέα ως Νο1 στο πινάκιο!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου