Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, ΟΕΟ;

Πού είναι ο Συμπαραστάτης οέο;

Δυστυχώς ούτε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης δεν μπόρεσε να προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος, επιβεβαιώνοντας τις: ακόμη και προεκλογικά προβλέψεις μας, περί...

αδυναμίας προγραμματικής συνοχής της παράταξης του.
Αφήσαμε δύο μήνες να περάσουν για να δείξουμε την μέγιστη δυνατή ανοχή και να διαπιστώσουμε με βεβαιότητα τις προθέσεις της πλειοψηφίας.

Οπως εύστοχα είχε σημειώσει ο κ. Κουγιουμτζόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν προεκλογικά και στο πόδι φτιάχνεις παράταξη τύπου «Νίκας, Μανίκας, Λιας Καραμπαλίκας, όλοι στο πούλμαν και μπροστά ο Νίκωνας» χωρίς προγραμματικούς δεσμούς, αντιμετωπίζοντας την προεκλογική περίοδο ως περίοδο ποδοσφαιρικών μεταγραφών, εκεί καταλήγεις. Είναι καλή συνταγή για να κερδίσεις τις εκλογές, μετά όμως δεν μπορείς να διοικήσεις.

Είναι προφανές ότι ο κομματικός σωλήνας στον οποίο ανατράφηκαν ο δήμαρχος και οι περισσότεροι συνεργάτες του, δεν περιείχε το στοιχείο της κοινωνικής συμμετοχής και των δικαιωμάτων των πολιτών.

Ετσι άτολμος και χωρίς γνώμη για μια ακόμη φορά, στέρησε από τους πολίτες του δήμου μας, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο δημοκρατίας και διαμεσολάβησης ανάμεσα στην γραφειοκρατία της ταλαιπωρίας του δημοσίου και των πολιτών.
Για μια φορά ακόμη οι πολιτικές ισορροπίες υπερίσχυσαν της καθιέρωσης ενός θεσμού, που από τη μία βελτιώνει τις υπηρεσίες του δήμου, τονώνει το καθήκον του στην εξυπηρέτηση του πολίτη και από την άλλη εκπαιδεύει τους πολίτες να αξιοποιούν σύμφωνα με τους νόμους, στο μέγιστο τις δημοτικές υπηρεσίες.

Επιπλέον κακή στιγμή του δημάρχου η επιχείρηση να επιρρίψει ευθύνες στην μειοψηφία ως ανεύθυνος εκφραστής της πλειοψηφίας. Δείγμα ενός ανθρώπου που επιθυμεί τους τίτλους, αλλά δεν είναι ικανός να αναλάβει τις ευθύνες τους.

Η Παράταξη «Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις» δήλωσε ευθαρσώς από την πρώτη στιγμή ότι χωρίς αγκυλώσεις, θα υπερψηφίσει οποιαδήποτε προσωπικότητα προτείνει η πλειοψηφία, έτσι ώστε να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων. Η παράταξη ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την καθιέρωση του θεσμού που προστατεύει και εξυπηρετεί το συμφέρον των δημοτών. Δυστυχώς για μια φορά ακόμη επικράτησε η λογική των δημοσίων σχέσεων: «Να μην κάνουμε τίποτα, για να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν» αφήνοντας τους πολίτες ανυπεράσπιστους.

Η Δημοτική Παράταξη Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις

3 σχόλια:

  1. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!ΚΑΛΟ Ε;ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΗΡΕΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λαμόγια να σωπαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Πού είναι ο Συμπαραστάτης οέο;" ρωτησε ο και με τη βουλα ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και ΥΒΡΙΣΤΗΣ του Χολαργου... Γελανε και τα βραχια του Κορακοβουνιου με την παρτη σου Χαρουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή