Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: "ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ"!

Καταλάβαμε τι διαπραγμάτευση θα κάνουμε! Αυτή η κυβέρνηση πριν πάει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης έχει ήδη αρχίσει και κατεβάζει συνεχώς τα...βρακιά της! Μετά το "παραιτούμαστε από τη διαγραφή του χρέους", μια νέα κωλοτούμπα από τον κ. Βαρουφάκη....

Όπως ανφέρει το iefimerida.gr, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης δεσμεύτηκε σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ότι η χώρα δεν θα εμφανίσει «ποτέ ξανά» έλλειμμα στον Προϋπολογισμό της και ότι δεν θα ζητήσει ποτέ οικονομική βοήθεια από τη Μόσχα.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, ο υπουργός τόνισε: «Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι η Ελλάδα -πέραν της πληρωμής τόκων- δεν θα παρουσιάσει ποτέ ξανά έλλειμμα στον Προϋπολογισμό της. Ποτέ, ποτέ, ποτέ!». Και πρόσθεσε ότι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας «δεν θα ζητήσει ποτέ οικονομική βοήθεια από τη Μόσχα».
Επίσης, επιχείρησε να καθησυχάσει τη Γερμανία ότι η νέα πολιτική γραμμή της Αθήνας δεν σημαίνει ότι γυρίζει την πλάτη στις μεταρρυθμίσεις. «Οι Γερμανοί θα πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν σημαίνει πως αποκλίνουμε από τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων αν δώσουμε σε έναν συνταξιούχο που ζει με 300 ευρώ τον μήνα επιπλέον 300 ευρώ τον χρόνο», δήλωσε στην Die Zeit ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος αύριο Πέμπτη αναμένεται να επισκεφθεί το Βερολίνο.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί αύριο με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχοντας, όπως επισημαίνει το Reuters, περιοδεύσει ανά την Ευρώπη για να εξασφαλίσει υποστήριξη στα σχέδιά του να σταματήσει τις πολιτικές λιτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου