Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Σχόλιο δικό μας: Χαμός όπως βλέπετε και από τις φωτό. Και πρωτοχρωνιάτικη πίτα και αποκριάτικος στολισμός! 


 Μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα, στο Β΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό της Λάδωνος οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγ. Παρασκευής....


έκοψαν την πίτα τους. Φέτος όμως προς έκπληξη όλων, η Διοίκηση υποδέχτηκε μ’ ένα ξεχωριστό  τρόπο εργαζομένους και αιρετούς: σε ένα γιορτινά διακοσμημένο χώρο στήθηκε ένα μεγάλο «οικογενειακό τραπέζι» και όλοι μαζί έγιναν μια παρέα και αντάλλαξαν ευχές.
Η Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και που για πρώτη φορά συμμετείχαν σχεδόν όλοι σ’ αυτήν την εκδήλωση τιμώντας ιδιαίτερα τη Διοίκηση, έκοψε την πίτα και μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Γ. Σταθόπουλου, ο οποίος παρίστατο εκτάκτως σε σύσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών  Ν. Βούτση.
Οι έντεκα Παιδικοί Σταθμοί ανέδειξαν έντεκα «τυχερούς» εργαζομένους που κληρώθηκαν να πάρουν διήμερη άδεια. Ωστόσο ακόμα μια έκπληξη τους περίμενε … μια «υπερτυχερή»  που μετά από κλήρωση έλαβε άδεια τριών ημερών.

Ευχές στους εργαζόμενους έκαναν όλοι όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σ. Παπαγεωργίου, οι επικεφαλής παρατάξεων Α. Γκιζιώτης και Α. Μουστόγιαννης, οι Δ. Σύμβουλοι Σ. Ησαΐας, Ε. Καψοκεφάλου, Δ. Λέκκας, Γ. Μυλωνάκης, η Αντιπρόεδρος Σ. Αιδίνη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δ. Πετρή, Γ. Ιωάννου, Ν. Σόβολος, Ν. Μαρκόπουλος, Κ. Αυδούση, και φυσικά η Πρόεδρος των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.  Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη.


           Για το Δ.Σ
         Η Πρόεδρος                                                                   Η Διευθύντρια

Δημητρίου-Καβρουδάκη Μαργαρίτα                                 Γιαννάκη Αναστασία

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή