Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΕΞΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ BBC ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Η ΚΥΡΙΑ!
Από τα κομμωτήρια στο BBC βρέθηκε η Βρετανή Έμιλι Μέτλις και κατάφερε να βγάλει από τα ρούχα του τον νέο υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη...

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής Newsnight στο BBC, η οποία φημίζεται για την έλλειψη τακτ της, ήρθε αντιμέτωπη με την οργή του Βαρουφάκη καθώς καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξής του μέσω δορυφορικής σύνδεσης, δεν τον άφησε να… σταυρώσει λέξη χωρίς να τον διακόπτει και να κατευθύνει τη συζήτηση εκεί που η ίδια ήθελε.
Ο υπουργός είχε ήδη δεχτεί αρνητικά σχόλια για όσα είχε δηλώσει μερικές ώρες πριν στον πρόεδρο του Eurogroup κατά τη συνάντησή τους στην Αθήνα παρόλα αυτά όμως ήταν απίστευτα ετοιμόλογος και ξεκάθαρος στην κουβέντα του με την 43χρονη  Μέτλις.
Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής του και έχοντας κουραστεί να τον διακόπτει συνεχώς, ο Βαρουφάκης φρόντισε να αποστομώσει τη δημοσιογράφο λέγοντας: «Είστε πολύ αγενής, αν με αφήνατε να τελειώσω μια πρόταση, θα καταλαβαίνατε τι θέλω να πω». Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ακόμα και οι Βρετανοί τηλεθεατές έσπευσαν να τον υπερασπιστούν και να κατακεραυνώσουν την απαράδεκτη συμπεριφορά της Μέτλις, η οποία έχει πολλάκις κατηγορηθεί για… έλλειψη τρόπων.
Η Έμιλι Μέτλις κατάγεται από εβραϊκή οικογένεια και έχει παντρευτεί ένα διαχειριστή επιχειρήσεων με τον οποίο μάλιστα απέκτησε και δύο παιδιά. Πριν δει τις πόρτες του BBC να ανοίγουν, είχε εργαστεί ως κομμώτρια ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Queens College Cambridge. Μιλά Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Κινεζικά, ενώ η μόνη γλώσσα στην οποία μοιάζει να υστερεί είναι αυτή της… ευγένειας.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου