Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απαντητική επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Χολαργού αναφορικά με το άρθρο μας "ΣΟΚ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ! ΤΙΜΩΡΙΑ-ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ"!
Διαβάστε (στα περισσότερα...) την επιστολή. Σημειώνουμε ότι τα σημεία που είναι κοκκινισμένα από μας, είναι έτσι γιατί θα απαντήσουμε επ' αυτών σε άλλη ανάρτηση. Ευελπιστούμε μέχρι τότε να έχουμε και την απάντηση του Λυκειάρχη του συγκεκριμένου σχολείου. 


Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη,

Σχετικά με το άρθρο που αναρτήσατε στο blog σας με τίτλο 
"ΣΟΚ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ! ΤΙΜΩΡΙΑ-ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ" στο οποίο παρουσιάζεται ένα σχολείο που τελεί σε πλήρη αναρχία θα θέλαμε να σημειώσουμε ως γονείς ότι κάτι τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αδικεί κατάφορα τόσο τον διευθυντή του σχολείου μας, όσο και τους καθηγητές που στηρίζουν και ελέγχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπαιδευτική διαδικασία και το σχολικό περιβάλλον.

Για την ανάδειξη της αλήθειας ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά:

Ο γιατρός που σημειωτέον είναι και πατέρας μαθήτριας του σχολείου μας, βρισκόταν στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου για διάλεξη σχετικά με τα αφροδίσια νοσήματα.

Στο αμφιθέατρο υπήρχαν 4 καθηγητές για την επίβλεψη των μαθητών.
Στην έναρξη της ομιλίας, ο ομιλητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι καθηγητές τον συνόδευσαν έξω ενώ κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο.

Την ώρα που οι καθηγητές συνόδευαν τον γιατρό, η υποδιευθύντρια είπε στα παιδιά να μείνουν στο αμφιθέατρο. Όντας εκεί ένας μαθητής πέταξε την αμπούλα. Για την πράξη αυτή τιμωρήθηκε με 3ήμερη αποβολή γιατί δεν είχε προγενέστερο παράπτωμα και ανέλαβε την ευθύνη κατευθείαν.

Είναι σαφές ότι τα δύο περιστατικά (αδιαθεσία του ομιλητή και αμπούλα) ουδόλως συνδέονται.
Είναι δεδομένο ότι τα παιδιά είναι ζωηρά και δραστήρια, όπως άλλωστε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι «θηριάκια». Είναι έφηβοι, πιεσμένοι από το βάρος των μαθημάτων και των εξετάσεων και επιπρόσθετα από τα προβλήματα που η κρίση έφερε στις οικογένειές μας.

Εμείς, ως γονείς διαπιστώνουμε καθημερινά ότι το σχολείο λειτουργεί σε ένα πολύ υψηλό επιστημονικό επίπεδο αλλά και σε ένα περιβάλλον υψηλής συνείδησης.

Ετσι νιώσαμε την ανάγκη να σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή.

Πρώτα από όλα διότι το blog σας είναι υψηλής αναγνωσιμότητας και από ευαίσθητες ηλικίες και εκτιμούμε ότι θα πρέπει η αρθρογραφία του να είναι αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη. Τα ίδια τα παιδιά διαβάζουν και ενημερώνονται και στην προκειμένη περίπτωση ενοχλήθηκαν αφάνταστα που διάβασαν το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεύτερον, διότι ο Διευθυντής του Σχολείου και οι υπόλοιποι καθηγητές καταβάλλουν μια τεράστια προσπάθεια και εκτός καθηκοντολογίου με αξιοσημείωτη επιτυχία και ο ρόλος όλων μας είναι να τους εμψυχώσουμε και να τους προτρέψουμε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με αμείωτο ενδιαφέρον.

Και τρίτον, διότι δεν πρέπει να δυσφημούμε χωρίς λόγο ένα δημόσιο σχολείο που εκτός από τις υλικοτεχνικές ελλείψεις, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, ούτε σε επίπεδο ποιότητας εκπαιδευτικού προσωπικού, ούτε σε επίπεδο μορφωτικού αποτελέσματος.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση στον ιστότοπο σας της ανακοίνωσης μας.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού

27 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ . ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ . ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ . Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ . ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΊΛΕ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ . ΕΧΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΟΓΟς ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ρε παιδιά το συγκεκριμένο σχολείο εκπαιδεύει ανθέλληνες και γενίτσαρους με την συμπαράσταση του συλόγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ .ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ .
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟ ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ .

    ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΓΑΜΑ ,ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΑΜΠΟΥΛΑ ΒΡΩΜΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ .

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΉΔΗΞΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ .

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ !

    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ,ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ .
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ .....ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 17ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ 18ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 18ΡΗ ΠΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ !

    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ;
    ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ .

    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ;
    ΤΑ 3,9/4 ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ !

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ;

    ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΕΙ ,ΑΤΕΙ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

    Ε ?

    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ;
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ,ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΥΓΝΗ ΓΝΩΣΗ ,ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ .

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ .
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ,ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ , ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ, ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ , ΤΟ ΠΙΑΝΟ,ΤΗ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ !

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ .

    ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ AIDS.

    ΣΕΞ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ,ΤΗ ΔΙΨΑ , ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 14 ΚΑΙ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΣΤΑ 16 ΚΑΙ ΣΤΑ 17 ΚΑΙ ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ .

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ .
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΜΑΣ) ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

    ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ Ή ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΤΗΣ" ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ .

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ "ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 30-35 ΕΤΩΝ,ΠΟΤΕ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΗ 17 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΣΤΑ 17 ΤΗΣ " ;

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ .

    ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ !

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΕΞ ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ .

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΌ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ......ΕΣΕΙΣ ,ΣΙΩΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ , ΕΙΝΑΙ TABOO ΤΟ ΣΕΞ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ .

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΑΜΠΟΥΛΑ ΒΡΩΜΑΣ ....ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 80 Ή ΣΤΟ 90 ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

    2015 ΕΧΟΥΜΕ , ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΛΕΤΑ Ή ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ Ή ΕΝΑ ΠΙΣΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ .

    ΑΪΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ...........ΑΥΤΟ !

    ΕΤΣΙ ΡΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ 1990 ;

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΤΙΟΥ , ΣΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ -ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ .

    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ,ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΗ ΧΕΣΩ !!!!!

    ΑΪΝΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...και εκτιμούμε ότι θα πρέπει η αρθρογραφία του να είναι αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη".

    χαχα ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ . ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΟΧΙ . ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι συνιστώσες του ΤΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει τα σχολεία μπουρδέλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ , ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πες τα χρυσόστομε ..................και που τρέχουμε όλη μέρα για να μην λείψει κάτι από τα παιδιά και ψαχνόμαστε για να βρούμε κοπέλα να μας τα πηγαινοφέρνει σχολείο και αν μπορεί ο παππούς ή η άλλη γιαγιά γιατί η καημένη η δική μου μάνα είναι στο κρεβάτι και αδυνατεί να μας βοηθήσει και όλα αυτά.Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας,μόνοι μας δημιουργούμε τα προβλήματα για τα οποία μετά αγαναναχτούμε και παραπονιόμαστε,χίλια μπράβο σε σενα με τα κεφαλαία γράμματα,μου έβγαλες τα μάτια να σε διαβάζω αλλά είσαι τόσο μα τόσο σωστός ή σωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΜΑΙ !
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ,Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα τελευταία αλες οι κυβερνήσεις και αριστεροί σύλογοι διέλυσαν την παιδεία . Αυτό το ξέρουμε όλοι . Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι από εμάς είναι τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο . Πριν από αρκετές ημέρες μαθητές αλήτες από αυτό το σχολείο ξυλοκόπησαν έναν ηλικιωμένον άντρα για ασήμαντο αφορμή . Ο σύλογος τα ξέρει και καλύπτει τους τραμπούκους αυτούς . ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή στον σύλλογο και σε όσους γνώριζαν αυτά τα αίσχη και δεν έκαναν η δεν κάνουν τίποτε . Δυστυχώς δεν έχει μείνει τίποτε που να είναι σωστό και λογικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ . ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ . ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ .
      ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ "ΧΩΝΕΤΕ" ΟΠΩΣ ΕΓΩ.

      ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.
      ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΗΤΟΙ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΗΤΟΙ ΠΑΡΑ ΧΑΖΟΙ .

      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΙΛΟΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

      ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ .

      ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

      Διαγραφή
  16. Ο Δήμαρχος τι λέει για όλα αυτά η δεν τον ενδιαφέρει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χάλια αδιόρθωτα σαν δεν ντρέπονται οι άθλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αριστερά κάπωτε φώναζε ψωμί παιδεία ελευθερία . Σήμερα .εχουν διαλύσει την παιδεία και έχουν έχουν καταστραγήσει κάθε σκέψη ελευθερίας ατα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλης της χώρας . Δεν υπάρχει πιο βρώμικη πιο διεφθαρμένη γενιά από την γενιά του πολυτεχνείου . Και σήμερα οι αριστερές νεολαίες έχουν φασιστική σταλινική νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΛΕΡΩΝΕΣΕ . ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα φασιστοειδή αυτά έχουν κάψει πολλές φορές την Ελληνική Σημαία στο σχολείο αυτό με την ανοχή του συλλόγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και θα την ξανακάψουν πάλι φίλε με την συμπαράσταση των Συριζαίων που ελέγχουν αυτό τον σύλλογο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν ιδανικά δεν έχουν Αξίες δεν γνωρίζουν την ιστορία τον πολιτισμό και της παραδόσεις της πατρίδας τους .Σε αυτό φταίνε οι δάσκαλοι οι περισσότεροι από αυτούς είναι κομμουνιστές ανθέλληνες και γενίτσαροι . Φταίνε οι γονείς οι οποίοι αδιαφορούν για τα πάντα αλλά περισσότερο από όλους φταίνε αυτοί οι αριστεροί σύλλογοι οι οποίοι είναι σφηκοφωλιές και μασωνικές στοές ξένων συμφερόντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή