Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Η θέση του Δήμου για τον περιπτερά του Χολαργού στην πλατεία Παλαμά, όπως εκφράστηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βαλυράκη, αλλάζει άρδην τα δεδομένα!
Επειδή γίνεται πολύς ντόρος για τον συγκεκριμένο επαγγελματία του ...

οποίου το πρόβλημα "αγκαλιάσαμε" και το ίδιο εξακολουθούμε να κάνουμε, ζητήσαμε τη θέση του κ. Βαλυράκη και το τι σκοπεύει να κάνει για την περίπτωσή του. 
Όπως λοιπόν μας διευκρίνησε ο κ. Βαλυράκης, η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε προβεί σε διακανονισμό με τον επαγγελματία, από το 2010. Ο ίδιος είχε αναγνωρίσει το χρέος του προς τον Δήμο, για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου. Το ποσό των 20.000 ευρώ ήταν λοιπόν δεδομένο. 
"Του είχαν γίνει 12 δόσεις, όμως εγώ μεσολάβησα και τις δόσεις τις έκανα 24! Όμως, ο επιχειρηματίας δεν πλήρωσε παρά 1-2 δόσεις και έκτοτε έχει σταματήσει. Είναι επόμενο να βγει από το σύστημα των δόσεων και να τρέχουν πάλι οι προσαυξήσεις", λέει ο κ. Βαλυράκης και συνεχίζει: "Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο έπρεπε να είχε κινηθεί διαδικασία κατάσχεσης. Πάλι με δική μου μεσολάβηση, σταμάτησα αυτή τη διαδικασία. Έχουμε φτάσει στον Μάρτιο και ο επαγγελματίας δεν έχει πληρώσει καμία δόση. Τι θα πρέπει δηλαδή να κάνει ο Δήμος; Να του χαρίσει όλο το ποσό χωρίς να πληρώσει τίποτε; Τότε θα είναι σαν να επιβραβεύσουμε τις παραβάσεις". 

Νομίζουμε πως ο κ. Αντιδήμαρχος έχει δίκιο. Από την ώρα που ο επαγγελματίας συμφώνησε σε έναν διακανονισμό και μάλιστα ο Δήμος με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, του τον επέκτεινε χωρίς να πληρώσει τίποτε, δεν μπορεί τώρα να έρχεται στον τοπικό τύπο και ουσιαστικά να ζητεί να μεσολαβήσουμε για να του διαγραφεί όλο το χρέος! Το να επικαλείται ότι είναι πολύτεκνος, δεν νομίζουμε ότι εννοεί ότι όλοι οι πολύτεκνοι πρέπει να απαλλάσσονται από φόρους, πρόστιμα ή οι περιπτερούχοι πολύτεκνοι να μετατρέπουν το περίπτερό τους σε ....πολυκατάστημα χωρίς να καταβάλλουν τα ανάλογα πρόστιμα!   

20 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ . ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΗ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν κλείσετε το περίπτερο να πάτε να πνιγείται όλοι σας στον δήμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βαλυράκη πείτε μας να σας καμαρώσουμε με τις καφετέριες τι γίνετε στην Μεσογείων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν κλείσει όλα τα μικρομάγαζα στον Χολαργό ο περιπτεράς θα τους ξέφευγε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήταν λαθροόρκ ο περιπτεράς ο Δήμος δεν θα τον πείραζε αλλά θα έκανε άγριες επικύψεις και αντιρατσιστικές κάμψεις στον λαθροόρκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ .............. ΑΤΡΙΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ Ή ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ .

    ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ !

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ , ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΤΕ ΣΤΟ 100 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ .ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΉ Η ΣΤΡΟΦΉ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ .

    ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άλλωστε ο Δήμαρχος είναι νουδού και γι΄ αυτό γίνεται αυτό το αίσχος εις βάρος του περιπτερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ Ή ΠΑΣΟΚ ;
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παλι κωλοτουμπα εκανε ο βραχιολιδης.στο ενα αρθρο καταγγελει,σε αυτο γλυφει...ο αιωνιος κωλοτουμπας της χρυσης αυγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι η κρίση έχει γονατίσει εκατομμύρια Έλληνες οι οποίοι βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και κάτω από αυτά ενώ έχουν κλείσει δεκάδες χιλιάδες μικρομάγαζα και χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει . Αμέτρητοι είναι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν τα ληστρικά χαράτσια των τοκογλύφων . Όποιος αρνείται αυτήν την τραγική κατάσταση που επικρατεί δίπλα μας είναι ένας ελεεινός και τρισάθλιος ψεύτης . Ένα σκουπίδι ΄ Φίλε ΑΡΚΑΔΑ δεν σε ξέρω αλλά είσαι άξιος συγχαρητηρίων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για εμένα,υπάρχει συνυπευθυνότητα του Δήμου,(με ό,τι αυτό συνεπάγεται)για το ''χρέος'' του περιπτερά,διότι θα έπρεπε να έχει κινηθεί η οικ. υπηρεσία,όταν το χρέος ήταν στα 1000 ή 2000 ευρώ που θα ήταν και πιο εύκολα εισπράξιμο.Τώρα πώς έχει την ''απαίτηση''.ή ακόμα χειρότερα,πώς έχει το ''θράσσος'' ο δήμαρχος να εισπράξει 20.000(!!!) ευρώ από έναν βιοπαλαιστή;;;Kαι σε εποχή οικονομικής ασφυξίας,παρακαλώ!!Του υπενθυμίζω λοιπόν (του κυρδήμαρχου) το ''ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ''!!! ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σσσσσσσσσσσ! Η δημοτική ''Αρχη'' κοιμάται!!Το ''ρολόϊ της'' πάει έξι χρονάκια πίσω,είναι κολλημένο στο 2009 και στο λεφτά υπάρχουν!! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό δεν είναι περίπτερο. Είναι σούπερ μάρκετ εγκατεστημένο σε δημόσιο χώρο. Ξήλωμα των υπερβάσεων-παραβάσεων εδώ και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή