Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού που θα γίνει στις 12 Μαρτίου (δείτε εδώ) δεν περιλαμβάνει στα θέματά της το φονικό του άλσους Χολαργού, θέμα που ζήτησε ο Κώστας Τίγκας να έρθει κατεπειγόντως προς συζήτηση...


Ήδη ...άρχισαν τα όργανα και μομφές εκτοξεύονται σε βάρος του δημάρχου, μομφές οι οποίες όπως πληροφορούμαστε δεν απευθύνονται μόνον από τον Κώστα Τίγκα αλλά και από άλλες πλευρές της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας, στην επόμενη συνεδρίαση θα τεθεί το θέμα προ ημερησίας διατάξεως και αναμένεται να πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις και διαγκωνισμούς για τους λόγους που έκαναν τον δήμαρχο να αδιαφορήσει στο επιτακτικό αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συζητηθεί το πρωτοφανές για τα χρονικά του δήμου, έγκλημα σε κεντρικότατο σημείο της πόλης! 

4 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ !
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ .

    ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ .

    ΤΑ ΑΛΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΗΣΤΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΠΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον Λιάκουρα ; η επιλογή ήταν ένας άχρηστος δήμαρχος.. έτσι προβλήθηκε έτσι ψηφίστηκε ... γιατί γκρινιάζετε τώρα δεν καταλαβαίνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν έκανε ο δήμαρχος μια καλή επικοινωνιακή κίνηση;Να φωτογραφηθεί με όλη την ομάδα του στο σημείο του εγκλήματος,ίσως και μπροστά στη νεκροφόρα που περισυνέλεξε το πτώμα,ας πούμε.Να οργανώσει μια συζήτηση-παράσταση στο αμφιθέατρο ή να εκδώσει δελτίο τύπου.

      Διαγραφή