Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΫ!

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΫ κ. Βαλασόπουλος, στην πρώτη του ανακοίνωση στο νέο του ρόλο (εδώ η ανακοίνωση) , απέκρυψε το γεγονός ότι εξελέγη με κλήρωση, μιας και τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες τον ανεδείκνυαν ισόπαλο σε ψήφους με τον Ηλία Αποστολόπουλο.
Έρχεται να το αποκαλύψει η ίδια η ανακοίνωση του Δημάρχου Παπα΄γου-Χολαργού που βάζει τα πράγματα στη θέση τους. 
Δείτε...


Χολαργός, 4 Μαρτίου 2015

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα Διοίκηση του ΣΠΑΥ.
Πιστεύω ότι τόσο ο νέος Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος  όσο και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής κ.κ. Αγγελόπουλος (Αντιπρόεδρος), Ηλιόπουλος  και Γρίβας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των μελών του Συνδέσμου με τον καλύτερο τρόπο.
Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Συνδέσμου που στήριξαν την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία, την οποία και κέρδισε τελικά ο κ. Βαλασόπουλος με τη διαδικασία της κλήρωσης, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοψηφίες, και να διαβεβαιώσω το σύνολο των μελών του Συνδέσμου ότι θα εργαστώ για το καλό του Υμηττού με όλες μου τις δυνάμεις.
Τέλος, θα ήθελα για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον πρώην πια Πρόεδρο του Συνδέσμου Νίκο Χαρδαλιά για το έργο που πρόσφερε στο Σύνδεσμο, αλλά κυρίως στον Υμηττό μας, μέχρι και την τελευταία ημέρα της Διοίκησής του.
Με εκτίμηση,
Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

12 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕΞΥ .....ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ,ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΑ !
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΑ Ή ΣΤΟ HONDOS CENTER ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΑΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πο πο σε έτσουξε πολύ Ηλία ε? Εμ δεν είναι όλα εύκολα στην πολιτική ξέρουν και άλλοι να παίζουν και μάλιστα χωρίς λεφτά απο καράβια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις εκλογές αυτές δεν είχε επικοινωνιολόγο,δεν είχε και τον Ξύδη βοηθό!Τελικά δεν είναι ούτε έξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσούζειειειειειειειειειιειει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα στηρίξει τον Υμηττό η ομάδα Τσοχαλή,Στογιάννη,Τράκα και ΣΙΑ.Επί κεφαλής ο Ξύδης - πρώτος εθελοντής( όπως ο Μεταξάς τον οπο'ιο έχει πρότυπο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως θα αγωνιστεις ρε κακομοιρε για τον Υμηττο,με τον Μπολεκ και τον Λολεκ?Μηπως και με τον πρωην που τα διελυσε όλα?Δεν ξερεις ουτε προς τα που πεφτει ο Υμηττος και ηθελες να γινεις και προεδρας.Καποτε θα σε παρω εσενα και το άλλο το ακατανομαστο ''πραγμα''τον πρωην,θα σας παω και τους δυο βραδυ εκει στο βουνο και θα σας παρατησω.Μια βδομαδα θα κανετε μεχρι να βρειτε τον δρομο και θα σας ψαχνει και η Νικολουλη,οταν σας ανακηρυξουν αγνοουμενους.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην λες το ονομα του ξυδιου,πες τον ''ακατανομαστο''θα καταλάβουμε εμεις...!Μην του δινεις αξια του γελοιου!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι,σωστά τον αναφέρεις γελοίο τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ,ο Χολαργός&Παπάγος πρέπει να τον καταδικάσει σε λήθη.Να μην ξανακουστεί το ονομά του το ξινό στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλαράκο δημαρχε,μη παραπονιέσαι για την κλήρωση,εδώ ολόκληρο κύπελο Ελλάδας παίχτηκε στο νόμισμα,κορώνα-γράμματα,και το πήρε η πανάθα από τον ολυμπιακό.Με τις κουράδες(αρκούδες) τα δικά σας,ποιός ασχολείται,εκτός άπό εσένα,που σε παραμύθιασαν κάποιοι,για να σε βάλουν ''μπροστινό'' και να σου την φέρουν από ''πίσω''!!Σκέψου και λιγάκι,δεν κάνει κακό,από ποια παράταξη σου την ''κάτσανε'';;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΗΓΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ. Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ. Χ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. Χ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΠΑΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΙΧΕ ΤΟ Β (ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ). ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Ο ΕΥΡΩΡΕΦΕΡΗΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΖΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή