Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ! ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!

Τα σχολεία όλης της χώρας αυτό το διάστημα πραγματοποιούν τις 6ήμερες εκδρομές τους με προτίμηση το εξωτερικό και δη την Ιταλία. Όμως τραγικό αποτέλεσμα είχε μια τέτοια εκδρομή για το 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας στην Ημαθία. Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η είδηση πως μια μαθήτρια του προαναφερθέντος σχολείου έπεσε το...


βράδυ της Τετάρτης στο κενό, σε ξενοδοχείο της Ρώμης όπου το σχολείο της είχε πάει εκδρομή.
Το σχετικό ρεπορτάζ προβάλλει το zougla.gr και όπως αναφέρει, η 17χρονη έπεσε από το μπαλκόνι τρίκλινου δωματίου στον 2ο όροφο του «Cristoforo Colombo» (Κριστόφορο Κολόμπο). Mεταφέρθηκε, με σοβαρά τραύματα, σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.


Μιλώντας στο zougla.gr, η καθηγήτρια Μαυρίδου Αικατερίνη ανέφερε πως η μαθήτρια της Γ' Λυκείου παραμένει στην εντατική και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι οι γονείς της βρίσκονται στο νοσοκομείο, μαζί με τον συνοδό καθηγητή της πενθήμερης εκδρομής.

Μετά από αυτό το σοβαρό ατύχημα που ελπίζουμε να μην εξελιχθεί σε δυστύχημα, είναι πιθανόν να ανασταλούν αρκετές από τις σχολικές εκδρομές ή να ...αλλάξουν πορεία και αντί για το εξωτερικό να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ;
    ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ;
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΩΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή