Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ-ΤΡΕΜΗ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ!

Με στημένο «κοινό» και θεματολογία Grexit υποδέχθηκαν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτοςτη Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή τους, το βράδυ της Τετάρτης...

Το «δίδυμο» παρουσίασε ένα υποτιθέμενο σενάριο «εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», στο οποίο μας «ενημέρωσαν» για μια ακόμη φορά ότι δεν θα έχουμε… σιτάρι, κρέας, ρεύμα και πάνες.
Όταν η Ραχήλ Μακρή τους ρώτησε που το βρήκαν αυτό το «σενάριο», δεν μπόρεσαν να απαντήσουν. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, αυτή η τεράστια προσωπικότητα της έγκυρης δημοσιογραφίας, ψέλιζε αδυνατώντας να αποδείξει πού βρήκαν τα στοιχεία για το εν λόγω «ρεπορτάζ».
Στη συνέχεια έβαλαν ένα νεαρό κορίτσι να ρωτήσει τη Ραχήλ Μακρή πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο 2015. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ορθά ότι σε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να απαντήσει.
Πονηρεμένος ο Γιώργος Κυρίτσης της Αυγής, που βρισκόταν κι αυτός καλεσμένος στο πάνελ, γύρισε και ρώτησε τη νεαρή από το κοινό, που ήθελε να μάθει συγκεκριμένο αριθμό νέων θέσεων εργασίας, τι σπουδάζει. Όταν εκείνη του απάντησε ότι «σπουδάζει δημοσιογραφία», την ενημέρωσε ότι με ανεργία 60% στον κλάδο, να είναι βέβαιη ότι δεν θα βρει δουλειά μέσα στο 2015. Η Όλγα Τρέμη, που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν δίπλα στη νεαρή με ένα ειρωνικό χαμόγελο, της κόπηκε αμέσως, διότι η προβοκάτσια είχε αποκαλυφθεί.
Λες και μια κυβέρνηση αντί να φροντίσει να δημιουργήσει πρωτογενή ανάπτυξη, άλλη έγνοια δεν έχει, από το να βρουν δουλειά οι… «σπουδαστές δημοσιογραφίας», λες και ο τόπος χρειάζεται κι άλλους δημοσιογράφους που δεν παράγουν τίποτα!
Άλλος από το κοινό, ένας «εισαγωγέας», εξέφρασε κι αυτός την αγωνία του στη Ραχήλ Μακρή. Να ήταν τουλάχιστον εξαγωγέας, χαλάλι του, αλλά τον «εισαγωγέα» βρήκατε εκεί ωρέ στο Mega να μας εκφράσει την αγωνία του; Ανάπτυξη, κύριοι του Mega γίνεται με τους εξαγωγείς, όχι με τους εισαγωγείς, κι αν μια κυβέρνηση έχει κάποια προτεραιότητα είναι οι εξαγωγές! Κατανοητό;
Ωστόσο, η στημένη προβοκάτσια του Mega διαταράχθηκε όταν η Ραχήλ Μακρή τα «κουδούνισε» για τα αφεντικά του Mega και πόσα χρωστάνε από εδώ κι από εκεί…
Τότε ήταν που τα χαμόγελα χάθηκαν, η Όλγα Τρέμη χλώμιασε, ο Νίκος Ευαγγελάτος αμήχανος άρχισε να λέει ότι είναι «υπάλληλος» και δεν εκπροσωπεί την ιδιοκτησία του Mega. Ό,τι να ναι, υπάλληλος που δεν εκπροσωπεί την εργοδοσία του, γελάει ο κόσμος… Τον έχουν υπάλληλο τον Ευαγγελάτο στο Mega για να εκπροσωπεί τον εαυτό του! Τέτοια πράγματα…
Συμμεριζόμαστε την αγωνία των υπαλλήλων του Mega, επώνυμων και ανώνυμων, με τόσα χρέη που έχει το κανάλι τους… Αλλά ας προσπαθήσουν να κάνουν, τώρα στα τελευταία τους, αξιοπρεπή τηλεόραση τουλάχιστον. Αυτό το στημένο δημοσιογραφικό τσίρκο, με tweet από τρολ να θέτονται ως… σοβαρά ερωτήματα και κοινό «επιλεγμένο» από φοιτητές δημοσιογραφίας και εισαγωγείς, απλά επιβεβαιώνουν την παγιωμένη άποψη που έχει σχηματίσει ο ελληνικός λαός για τους «υπαλλήλους» του Mega, που «δεν εκπροσωπούν τα αφεντικά τους».
Δείτε και ένα απόσπασμα από την εκπομπή:
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου