Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΑΠΑΝΤΑ! ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση του κ. Τράκα, Προέδρου του ΔΟΠΑΠ, αναφορικά με το δημοσίευμά μας  περί αλαζονείας δημοτικών συμβούλων του δήμου Παπάγου-Χολαργού
Η απάντησή του δημοσιεύεται πρώτη και ακολουθεί η δική μας ανταπάντηση:


Σε απάντηση σχετικού δημοσιεύματος  του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" για αλαζονεία και νοοτροπία τροϊκανού, απαντώ τα ακόλουθα:
Νομίζω ότι υποχρέωση των Δημοτικών Συμβούλων και των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης είναι να συμβάλουν και οι δύο από κοινού στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και κατοίκων σε όλους τους τομείς, ένας εκ των οποίων είναι και ο αθλητισμός.
Σε αυτό το πλαίσιο και αν θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε είναι καθήκον και όχι υποχρέωση η σωστή προβολή αυτών.
Σίγουρα οι πράξεις μας είναι ανιδιοτελείς και δεν περιμένουμε ευχαριστώ.

Σχετικά με το σχόλιό σας ότι είστε υποχρεωμένοι να αναρτάτε όλα τα Δελτία Τύπου του ΔΟΠΑΠ, δεν σας ζητήθηκε ποτέ να αναρτήσετε προσωπικό μου έργο, αλλά σας εστάλη προς δημοσίευση κείμενο των δύο αυτών δραστηριοτήτων (Δρόμος Βουνού - Αθλητική Άνοιξη), όπως και σε όλα τα τοπικά μέσα. Δύο αθλητικών γεγονότων που στην πραγματοποίησή τους συνέβαλαν όλοι οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, υπερβάλλοντας εαυτών.

Όσο για τα links που έχετε δημοσιεύσει, σας απαντώ, σχετικά με τον αγώνα Δρόμο Βουνού, έναν αγώνα που προσπαθήσαμε να τον προβάλουμε επί είκοσι ημέρες πανελλήνια μέσω τηλεοπτικού  σποτ και να τον αναβαθμίσουμε, εσείς τον προβάλατε δύο ώρες πριν την έναρξή του.

Για τη δε Αθλητική Άνοιξη, μια διοργάνωση με την οποία προσπαθούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού και στην εξάλειψη της ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, και μόνο αυτής, εσείς το αναρτήσατε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα περίπου 14:00 μετά την τηλεφωνική μας συνομιλία, ενώ οι πρώτοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Μαρτίου και σας είχε σταλεί σχετική ενημέρωση στις 24 Μαρτίου.

Άρα η δυσαρέσκειά μου ήταν αποτέλεσμα της μη έγκαιρης δημοσίευσης.

Τέλος, για τη διαφωνία σχετικά με τη δημοσίευση των Πασχαλινών προσωπικών ευχών, ενώ είχαμε συνεννοηθεί με τη συνεργάτιδά σας, η οποία μπορεί και να σας το διαβεβαιώσει και η οποία μου ζήτησε και συγνώμη, να δημοσιευθεί δικό μου κείμενο στο επόμενο φύλλο, εσείς δημοσιεύσατε στο προηγούμενο φύλλο δικό σας κείμενο εν αγνοία μου.

Άρα όπως αντιλαμβάνεστε δεν με διακατέχει καμία αλαζονεία και νοοτροπία τροικανού, αλλά το μόνο που ελπίζω είναι να μπορέσουμε επιτέλους να συνεννοηθούμε για το κοινό καλό για το οποίο νοιαζόμαστε χωρίς προσωπικά οφέλη.
Μιχάλης Τράκας.

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Κύριε Τράκα, δυστυχώς θα επιμείνουμε στη θέση μας, ειδικά για σας, που είστε και νέος άνθρωπος και δεν θα έπρεπε να διακατέχεστε από νοοτροπία αλαζονική! 
Όταν επικοινώνησε μαζί σας η συνεργάτιδά μου, ήταν λες και την "πήρατε από τα μούτρα", διατυπώνοντας μόνον δυσαρέσκεια και κανένα καλό λόγο, στοιχείο που μαρτυρεί πολλά σε σχέση με την αλαζονεία σας.  Και εξηγούμε γιατί:
Αναφορικά με τις πράξεις σας και το έργο σας κατά πόσο είναι ανιδιοτελές το οποίο μάλιστα το ισοσταθμίζετε με το δικό μας, του τοπικού τύπου δηλαδή, λέγοντας ότι επειδή όλοι μαζί προσφέρουμε ανιδιοτελώς, δεν πρέπει να προσδοκούμε "ευχαριστώ", έχουμε σοβαρή ένσταση. Για το έργο που κάνετε εσείς, στη θέση που βρίσκεστε κύριε Τράκα, πληρώνεστε και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικό μισθό. Συνεπώς οφείλετε εσείς κάθε στιγμή να λέτε "ευχαριστώ", στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, διότι αμείβεστε από το πορτοφόλι του!  
Για να μας πείσετε ότι το έργο σας και η προσφορά σας είναι ανιδιοτελής θα πρέπει να μας πείτε όλα τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήσασταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, ποια ήταν η ανιδιοτελής προσφορά σας στον Δήμο και δη στον αθλητισμό που υπηρετείτε σήμερα. Αντιθέτως, εμείς επί δεκαετίες προσφέρουμε στην ενημέρωση του πολίτη αλλά και στον τοπικό αθλητισμό, χωρίς να αμειβόμαστε και βεβαίως ούτε προσδοκούμε "ευχαριστώ"! Ό,τι κάνουμε το κάνουμε από το μεράκι μας και την αληθινή αγάπη μας. Πολύ πριν εσείς κύριε Τράκα εκδηλώσετε το παραμικρό ανιδιοτελές ενδιαφέρον στην πόλη του Χολαργού και του Παπάγου, η εφημερίδα αυτή είχε ήδη καταγράψει τεράστια ανιδιοτελή προσφορά. 
Οπότε, τα μαθήματα που υπαγορεύετε στην απαντητική επιστολή σας είναι και άστοχα, ενώ υποκρύπτουν και ειρωνεία. Εμείς κύριε Τράκα δεν είμαστε κερδοφόρος οργανισμός, επιβιώνουμε με ιδρώτα και αίμα για να ενημερώνουμε τον κόσμο, έχοντας ως ελάχιστο οικονομικό αιμοδότη τις πενιχρές διαφημίσεις-ρεκλάμες που βάζουν οι επαγγελματίες της περιοχής, και που βλέπετε στο blog μας. 
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η εφημερίδα μας δεν έχει υπαλληλικό προσωπικό όπως ο δήμος, αλλά όλο το έργο παράγεται από τον εκδότη της εφημερίδος και τη συνεργάτη του, Μαρουδιά Φιλίππου. Όταν μάλιστα η εφημερίδα αυτή δέχεται καθημερινά "βομβαρδισμό" από e-mail του Δήμου, όχι μόνον από τον ΔΟΠΑΠ αλλά από όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, έρχεστε να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας γιατί οι ανακοινώσεις του ΔΟΠΑΠ δεν μπήκαν σε εύλογο χρόνο; Μπορείτε κύριε Τράκα να καταλάβετε ότι εσείς ασχολείστε μόνο με τον ΔΟΠΑΠ αλλά ο Βραχιολίδης ασχολείται με όλο τον Δήμο και πρέπει μόνος του να επιμεληθεί όλα τα e-mail που λαμβάνει ή όχι; 
Συνεπώς, το όποιο "ευχαριστώ" δεν απαιτείται από κανέναν αλλά το υπαγορεύει το προσωπικό μας ήθος και ο λεγόμενος άγραφος ηθικός νόμος. Εσείς όμως κύριε Τράκα, όχι μόνο "ευχαριστώ" δεν είπατε αλλά μόνο δυσαρέσκεια εκφράσατε προς την εφημερίδα μας, κάτι που δεν έκανε άλλος επικεφαλής νομικού προσώπου του δήμου, παρά το ότι ο "Ανεξάτητος Παρατηρητής" προέβαλε πολλές φορές το έργο του ΔΟΠΑΠ. Σας δείξαμε άλλωστε αρκετά links. Όσο για την επόμενη ειρωνεία σας "δεν σας ζητήθηκε ποτέ να αναρτήσετε προσωπικό μου έργο", κύριε Τράκα δεν προβάλλουμε το προσωπικό σας έργο αλλά αυτό που προβάλλουμε αντανακλά στο πρόσωπό σας, διότι εσείς είστε επικεφαλής του ΔΟΠΑΠ! 
Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο να το πάρουμε, η εφημερίδα αυτή σάς προέβαλε όσο λίγους στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Σας θυμίζουμε μόνο, το ειδικό για σας άρθρο με τίτλο "Γέννημα θρέμμα Χολαργιώτης υποψήφιος με τον Ηλία Αποστολόπουλο"  (δείτε εδώ το συγκεκριμένο link), όπου με τον τρόπο μας ωθήσαμε κάποιους ψηφοφόρους να σας ψηφίσουν και με την ψήφο τους να βρίσκεστε σήμερα στα δημοτικά έδρανα, να κατέχετε τη θέση του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ και να επιδεικνύετε αλαζονική συμπεριφορά! 

15 σχόλια:

  1. ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ;
    Η ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.....!!!!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ...ΚΑΝΕΙΣ .....ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ,ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΙΤΙΒΙΖΟΥΝ ......!

    ΕΡΕ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!

    ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΠΑΠ !!!!

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΩΤΑ........!!!!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΠΑΠ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗς ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΣΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΜΕΘΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΩΝ ΚΑΟΥΜΠΟΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΙΠΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΟΠΑΠ. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Βραχιολίδη,μπορείτε να μας ενημερώσετε πόσα χρήματα έχει πάρει ο ΔΟΠΑΠ για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και ποιό ήταν το κόστος;Ο προϋπολογισμός των νομικών προσώπων δεν πρέπει να είναι δημόσιο έγγραφο,αφού οι δημότες πληρώνουν;Υπάρχει σχέδιο για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων;Εχει πάει κάποιος στο γυμναστήριο στο νταμάρι;

      Διαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ BEACH VOLLEY ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ !
    ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ BEACH VOLLEY ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ !!!!

    ΑΙΣΧΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BEACH VOLLEY ΑΛΛΑ THE COURTYARD OF A BITCH !!!!

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    ΦΟΡΑΩ ΤΡΥΠΙΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΜΕΝΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗ FERRARI ΤΗΝ ΕΧΩ ...........(ΣΕ ΟΜΟΙΩΜΑ) !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χορηγός δεν ασχολήθηκε με τη συντήρησή του και ο δήμος δεν ξοδεύει.

      Διαγραφή
  5. Κυριε Βραχιολιδη θα σας παρακαλουσα να μας ενημερωσετε τι μισθο περνει ο Προεδρος ενος δημοτικου οργανισμου για να δω αν αξιζει να ασχοληθω.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός,καλός είναι,αν δεν ασχολείσαι.Πιο καλά να είσαι αντιπρόεδρος.

      Διαγραφή
  6. Πολυ καλη ιδεα η πρωτοβουλια του ΔΟΠΑΠ για την επανεναρξη των μαθητικων αγωνων και το συνθημα επικαιρο ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς η δημοτική αρχή,η τωρινή και η προηγούμενη,δεν ενδιαφέρθηκαν για τον αθλητισμό.Επιδοτούν τα αθλητικά σωματεία,επειδή αυτό δίνει επιροή και ψήφους,χωρίς να τους παρέχουν τις κατάλληλες υποδομές,οι οποίες είναι στην κατάσταση που βρίσκονταν το 1990.Το ίδιο ισχύει και για τις παιδικές χαρές.Τα λεφτά πηγαίνουν στο ΚΑΠΗ,εκεί είναι οι πολλοί σταυροί.Θέατρα.εκδρομές,ταβέρνες,γιορτές.Τυχαία ο Λιάκος διάλεξε να γίνει πρόεδρος στον ΔΟΚΜΕΠΑ το 2013,όταν ο Ξύδης του αύξησε την επιχορήγηση;Τυχαία η Νικάκη έγινε έφορος του ΚΑΠΗ;Με τους παιδικούς σταθμούς ποιός ασχολείται;Εκτός αν είναι να πάρει μερικά νήπια επί πλέον,οπότε πάλι κερδισμένος βγαίνει σε σταυρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ !
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΠΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ @@ ΜΑΣ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΣΑ ΝΗΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΣΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. telo ke ego gino proedro sto nipio tu silogo gonione ke kidemoneon gkia na gino ke ego dimarxos sti korytsa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ταν χάλια κι έγειναν χειρ'οτερα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η βία οργιάζει μέσα έξω από τα σχολεία , στους δρόμους , μέσα στα σπίτια , στα γήπεδα , αλλοδαποί δολοφόνοι βιάζουν μικρές ανήλικες μαθήτριες [ Άρτα] , η Ελλάδα έχει γίνει ισλαμικό προτεκτοράτο των ξένων και αυτοί οι άχρηστοι στον Δήμο ασχολούνται με φιέστες κοροιδεύοντας όλους εμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χολαργός είναι σε αθλία κατάσταση βρωμάει από τα σκουπίδια . Η Μεσογείων αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την πόλη μας . . , Στην Βουτσινά και στην Αρκαδίου όλα τα πεζοδρόμια είναι σπασμένα το ίδιο γύρω από την εκκλησία της Φανερωμένης και κανείς δεν ενδιαφέρεται . Στην πλατεία Κωστή Παλαμά οι κάτοικοι εδώ και 5 χρόνια προσπαθούν να φυτέψουν έναν πλάτανο και μας δουλεύουν όλοι με πρώτο τον Αυγουρόπουλο . Ο Χολαργός είναι ΓΚΕΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Η βία οργιάζει γύρω μας και την πληρώνουν ηλικιωμένοι , είναι τα εύκολα θύματα . Που θα πάει αυτή η κατάσταση . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή