Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΗ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: "ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ! ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ"

Το δημοσίευμά μας "ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΗ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ...ΖΑΧΑΡΟΝΕΡΟ", το οποίο σημειωτέον δεν είναι δικό μας αλλά αναδημοείευση από το "Πρώτο Θέμα", συνάντησε την αντίδραση της ίδιας της παρουσιάστριας η οποία μας έστειλε το παρακάτω προειδοποιητικό e-mail: 


"Σας παρακαλώ πολύ να διαγραψετε άμεσα το δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπο μου γιατί είναι άκρως προσβλητικό και αναληθές. Η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικησει και η άποψη μου δεν έχει ζητηθεί ποτέ και απο κανέναν.Σας παρακαλώ ανθρώπινα να το κατεβάσετε γιατί έχω υποστεί τεράστια ζημιά.Επίσης έχω ενα ανήλικο παιδάκι το οποίο και θέλω να προστατεψω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων".
Λυπούμεθα κυρία Βάη αλλά αναζητήστε τις ευθύνες από το "Πρώτο Θέμα" που δημοσίευσε την είδηση και ενδεχομένως από...τους δικαστές που την τιμώρησαν! Το δημοσίευμα λοιπόν δεν κάνει τίποτε άλλο από το να καταγράφει την καταδίκη σας και να αναπαράγει στοιχεία από τη δικογραφία. Το αν σας προσβάλλει ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Η είδηση όμως είναι είδηση και αυτή δεν μπορεί να αποσιωπηθεί. Όπως επίσης το γεγονός ότι δεν έχει τελεσιδικήσει δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται στο δημοσιογράφο να δημοσιεύσει την πρωτόδικη απόφαση! 
Όταν τελεσιδικήσει η δίκη, τότε θα δημοσιευτεί και εκείνη η απόφαση. Άλλο το ένα άλλο το άλλο! Καταλάβατε; 
Όσον αφορά την άποψή σας, παρακολούμε πολύ να μας τη στείλετε να τη δημοσιεύσουμε. Εδώ, σε αυτή την εφημερίδα δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Αναφορικά με την τελευταία επίκλησή σας ότι έχετε ανήλικο παιδάκι, μην το επικαλείσθε, γιατί γνωρίζετε πώς θα σας απαντήσουμε... Και δεν θέλουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου