Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑ! ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΔΙΝΕΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ!

Αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει εσπευσμένως στη Μόσχα για συνάντηση με τον Πούτιν και για την υπογραφή...


συνεργασίας η οποία προμηνύει τη σωτηρία της χώρας και την απαλλαγή της από τα δεσμά των μνημονίων και των Ευρωπαίων δανειστών!
Η συμφωνία Ελλάδος-Ρωσίας προβλέπει τη χορήγηση δανείου-μαμούθ από την Ρωσία προς τη χώρα μας με μηδενικό επιτόκιο, με άμεση συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου-φυσικού αερίου στη θάλασσα του Αιγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρωσία χορηγεί στην Ελλάδα άμεσα, δάνειο της τάξης των 50 δις ευρώ, με επιτόκιο 0,4% (ουσιαστικά μηδενικό) και μάλιστα περίοδο χάριτος 5 ετών. Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα 5 χρόνια η χώρα μας δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ στους Ρώσους και θα έχει όλο το χρόνο μπροστά της να διαχειριστεί την οικονομική της κατάσταση προσβλέποντας στην ανάπτυξη. Παράλληλα, η Ρωσία μπαίνει στο Αιγαίο να συνεκμεταλλευτεί με την Ελλάδα τον φυσικό-ορυκτό της πλούτο. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα ποσοστά που περιλαμβάνει αυτή η συνεργασία, αν δηλ. θα είναι της τάξεως του 70% προς 30% ή θα είναι φίφτυ-φίφτυ!
Το σημαντικό είναι ότι η συνεργασία αυτή εκτοπίζει τους άθλιους τοκογλύφους της ΕΕ και διανοίγει νέες προοπτικές για την Πατρίδα μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου