Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΤΟ...ΤΕΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΠΑΓΚΑΛOΣ: ΕΙΜΑΙ ΘΗΡΙΟ ΣΤΑ 77 ΜΟΥ! ΕΧΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΗΒΟΥ"! ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ!

Την είδηση ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλλει FAT TAX  «φόρο λίπους» στα λιπαρά προϊόντα αλλά και στα τρόφιμα με ζάχαρη, σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος...

Ο κ. Πάγκαλος είναι υπέρ της συγκεκριμένης κίνησης, αρκεί – να εξαιρεθεί το ελαιόλαδο και η βαζελίνη.
Σε νέες του δηλώσεις την Τρίτη ο κ. Πάγκαλος είπε ακόμη πως  «διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ στην «Αυγή»» ότι η χοληστερίνη του είναι 120, ότι δεν παίρνει κανενός είδος χαπάκια και πως το σάκχαρό του είναι 9!
«Είμαι θηρίο στα 77 μου, έχω ενδείξεις εφήβου», τόνισε.
«Επειδή κατά καιρούς διαβάζω διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ – στην «Αυγή» τα λένε αυτά, της οποίας αρχισυντάκτης και διευθυντής ήταν μέχρι προ ολίγου ο κ. Φίλης, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι μάλλον υπέρβαρος – τον σχολιάζω πολύ μετριοπαθώς. Αυτοί γράφουν μεταξύ άλλων ότι εγώ, λέει, έχω σάκχαρο κλπ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ τους πληροφορώ για να σκάσουν ότι η χοληστερίνη μου είναι 120, δεν παίρνω κανενός είδος χαπάκια και το σάκχαρό μου είναι 9! Είμαι θηρίο στα 77 μου, έχω ενδείξεις εφήβου».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, o κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας πως είναι «βόμβα στα θεμέλια της Βουλής».
«Δεν σέβεται κανέναν, δεν σέβεται τίποτα, έχει παραβιάσει όλους τους κανονισμούς και όλους τους κανόνες», είπε και πρόσθεσε ότι «μεροληπτεί κτηνωδώς υπέρ του κόμματος που την ανέδειξε, ξεχνάει ότι και άλλοι την ψήφισαν και ασκεί ένα βασανιστικό, με σαδιστικό τρόπο, έλεγχο πάνω στις πράξεις και στα λεγόμενά τους».
Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο μια επιχείρηση απομείωσης της σημασίας της Βουλής, είναι βόμβα στα θεμέλια των θεσμών μας. Και χαρακτήρισε «τρομερά επικίνδυνη» την κυρία Κωνσταντοπούλου.
«Πρέπει να απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατό από την προεδρία της Βουλής» δήλωσε.
«Εγώ ήμουν 32 χρόνια στη Βουλή και δεν θυμάμαι ο πρόεδρος της Βουλής να είπε ποτέ «καθίστε κάτω» στον αρχηγό κόμματος και να σχολιάζει κάθε ομιλητή. Έχει κάνεις την εντύπωση ότι υπάρχει η κυρία Κωνσταντοπούλου κι όλοι οι άλλοι. Δεν είναι έτσι η Βουλή», ανέφερε και εξέφρασε την απορία: «η συνήθεια να προεδρεύει συνεχώς, τι είναι αυτό το πράγμα; Τα άλλα μέλη του προεδρείου δεν υπάρχουν;».
http://sknews.gr/permalink/29370.html, το διαβάσαμε στο paradrasi.gr, τίτλοσ: δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου