Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Κύριε Βραχιολίδη,
Σχετικά με την ανάρτησή σας, με τίτλο “ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ” (δείτε εδώ)επειδή ο ανώνυμος αναγνώστης σας, που υπογράφει με το ψευδώνυμο “ΔΙΓΕΝΗΣ”, πρώτον με αναφέρει ονομαστικά και δεύτερον αυτά που γράφει έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες που έχω ως Αντιδήμαρχος, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω...


Εάν “ο Χολαργός είναι σε άθλια κατάσταση και βρωμάει από τα σκουπίδια”, όπως γράφει, το γνωρίζει πολύ καλύτερα από μένα και από τον ίδιο η πλειοψηφία των Χολαργιωτών.
Προσωπικά, σε καμία περίπτωση δεν θα υποστηρίξω ότι η κατάσταση με την καθαριότητα είναι η καλύτερη. Διαβεβαιώνω όμως όλους τους συνδημότες μας, πως μολονότι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε οδοκαθαριστές και κηπουρούς, καθημερινά καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια, τόσον εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου, όσον και από τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο τομέα, για να έχουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο καθαριότητας.
Σε ό,τι αφορά την Πλατεία Κωστή Παλαμά και γι αυτό που γράφει ο “ΔΙΓΕΝΗΣ” ότι, “οι κάτοικοι εδώ και 5 χρόνια προσπαθούν να φυτέψουν έναν πλάτανο και μας δουλεύουν όλοι με πρώτο τον Αυγουρόπουλο”, τον ενημερώνω πως ο πλάτανος έχει φυτευτεί από το 2010 στη συγκεκριμένη πλατεία και τον καλώ να του υποδείξω το σημείο που βρίσκεται.
Όσον για τα 5 χρόνια που τους “δουλεύουν”, με πρώτον τον υπογράφοντα, τον διαβεβαιώνω πως προσωπικά δεν συνηθίζω να “δουλεύω” απολύτως κανέναν. Αντίθετα δουλεύω 20 ώρες το 24ωρο για το Δήμο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η πλειοψηφία των Χολαργιωτών.
Μάλλον ο ΄΄ΔΙΓΕΝΗΣ΄΄ κάνει κάποιο λάθος και με έχει μπερδέψει με κάποιον άλλον.
                                                                   Θανάσης Αυγουρόπουλος
                                   Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

Σ.Σ. Απορώ γιατί ο κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος  υπογράφει με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα. Άραγε τι φοβάται; Προσωπικά τον διαβεβαιώνω ότι και να γράψει εναντίον μου, ακόμη και συκοφαντικό  δεν  πρόκειται να υποβάλω μήνυση, διότι κάτι τέτοιο δεν το συνηθίζω.


  

18 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ-ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ Ή ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΧΡΗΔΕΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ " ΟΝΕΙΡΑ " ΓΙΑ ΤΟ '19 .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιδήμαρχε Αυγουρόπουλε τα λεγόμενα σου δείχουν ότι είσαι εκτός πραγματικότητας εδώ και πολύ καιρό . Ο Χολαργός βρωμάει από άκρη σε άκρη . Η Μεσογείων είναι σε αθλία κατάσταση και όποιος περπατάει σε αυτό τον δρόμο το γνωρίζει καλλίτερα από τον καθένα μας . Η Βουτσινά , η Αρκαδίου , η εκκλησία Φανερωμένη και πολλοί άλλοι δρόμοι τα πεζοδρόμια είναι σπασμένα και επικίνδυνα ιδίως για τους ηλικιωμένους . Η εγκληματικότητα έχει πάρει διαστάσεις τρομακτικές στον Χολαργό και δεν έχετε πάρει είδηση . Εάν αμφιβάλεις ρώτησε τι έγινε μέσα στα χρυσοχοεία πριν λίγο καιρό . Τα σπίτια τα έχουν ρημάξει όλα . Έχουν σκοτώσει και έχουν βιάσει κόσμο .... ψέμματα είναι .... Πριν λίγα χρόνια είχαμε ζητήσει από τον τότε Δήμαρχο ΝΙκολάου να Φυτέψει ένα πλάτανο στην Κωστή Παλαμά από την μεριά του περιπτέρου και να τοποθετήσει παγκάκια για τους ηλικιωμένους όπως και έκανε . Τα τελευταία 5 ΧΡΌΝΙΑ ζητούμε επίμονα από όλους σας να φυτέψετε άλλον ένα πλάτανο στην μέση της πλατείας και προς την μεριά του φαρμακείου γιατί από κάτω έχει νερά [ όλοι το γνωρίζουν ] και σε λίγο καιρό θα γίνει θεόρατος . Αυτό το έχουν ζητήσει δεκάδες κάτοικοι της περιοχής και εσείς δεκάδες φορές μας κοροιδέψατε . Αυτοί είσαστε Αντιδήμαρχε . Πες του Δημάρχου να ανοίξει τις πόρτες στο Δημαρχείο για τον απλό κόσμο και όχι μόνο για τους εκλεκτούς σας . Υπάρχουν δύο οικογένειες που από αυτήν την ιστοσελίδα σας έχουν ζητήσει βοήθεια , λίγη ανθρωπιά και εσείς αδιαφορίσατε προκλητικά . Ο Αποστόλης από την Μέτωνος με την κατάκοιτη αδελφή και η πονεμένη γυναίκα με το άρρωστο κορίτσι στην Δαρδανελίων που έχασε τον άντρα της τα χριστούγγενα . Και κάτι τελευταίο ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΛΛΟΥ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΟΡΑ , ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΡΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ,ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ .
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΕΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ;
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΟΧΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ,ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ ...ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ .

    ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ .....ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ;
    ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ;
    ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΣΑ .

    ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ .
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.....;

    ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΡΩΙ;
    ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ VERDE ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;
    Ε ;
    ΕΧΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ;

    ΤΡΕΧΑΤΕ ΌΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ .

    ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ , ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ .ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙ !!!


    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .

    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΑΝ ΤΗ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ; ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ;

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΝΓΚΑ ;

    ΤΑ ΦΩΤΑ , ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙΣ , ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ;

    Ε ?

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΦΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ;

    Ε ?
    ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ:
    "ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"

    ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ .

    ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ .

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ.

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 20 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ .....ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ;

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ,Ο ΟΜΠΑΜΑ ;

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ
    ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ,ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ .
    ΚΑΙ Ο ΔΑΝΑΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ,ΠΑΡΚΙΝΓΚ ,Ε ;
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΑΝΑΟ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΌ ΤΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ STARBUCKS .ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ .

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ.
    ΛΙΓΟ Η ΚΡΙΣΗ ,ΛΙΓΟ ΤΟ ΈΝΑ ,ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ .

    ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ 1990 , ΤΟ 2000 ;
    ΜΕΤΑ ΤΟ 2005 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ,ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΛΑΪΚΑ .

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΛΑΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΑ.

    Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΗ .

    ΤΕΛΟΣ .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ στην Αρκαδίου Αυγουρόπουλε η κατάσταση με τα πεζοδρόμια είναι απαράδεκτη . Το ότι δεν έχει σκοτωθεί άνθρωπος είναι θαύμα . Έχει δίκιο με αυτά που σας λέει και λιγα σας λέει . Είστε ψυχροί και αδιάφοροι απέναντι στον κόσμο . Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι η πως τον λένε λέει αλήθειες με προσεγμένα σχόλια ..Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο Παπάγου . Ο χολαργός ειναι καταδικασμένος και στην σκιά του Παπάγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Πλάτανο ρε ψεύτες , τον Πλάτανο ρε απατεώνες αλλιώς θα τον φυτέψουμε εμείς . Χρήστος ο τελευταίος των Πρασινοφρουρών . Τον Πλάτανο Ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι Αρκαδίου και ποιο Πλάτανο είστε καλά . Εδώ διαλύσανε την καλύτερη ομάδα δασοπροστασίας στον Χολαργό και μας έφεραν τους κλόουν του ΤΣΥΡΙΖΑ και εσείς ονειρεύεστε τα πεζοδρόμια της Αρκαδίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 400.000 ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 160 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ Τ0 2005 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ 200.000 ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ...!

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΦΟΡΤΗΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ VERDE ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΑ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΙΑΣΗ"
    ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ .
    ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ;
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ VERDE ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ .....!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .........ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ .

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ .

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ................ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΗΧΤΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ που πιάνεις στο στόμα σου τον Αλέξανδρο Νομικό τον γιατρό θα πρέπει να ντρέπεσαι . Τον Αλέξανδρο τον ξέρει όλος ο Χολαργός και τι έχει προσφέρει . Εσύ τι έχεις προσφέρει εκτός από το να γλύφεις τον Δήμαρχο . Καλά κάνει και σας βγάζει τα άπλυτα στον αέρα κάθε λίγο και λιγάκι ο φίλος από τα παλιά . Σας έχει κάνει τι ζωή ποδήλατο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πριν λίγο καιρό αρχίσατε πόλεμο με τον περιπτερά εδώ στην πλατεία Κωστή Παλαμά και του βάλατε 20.000 Ευρώ πρόστιμο . Τώρα σας φταίνε τα πλατάνια τι θα γίνει με εσάς . Μακάρι να ήταν ο Νομικός στο Δ.Σ Χχολαργού θα είχαμε έναν άνθρωπο να μας ακούσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ . ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ .......... ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ,ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ .

    ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΔΑΚΕΣ ,ΣΑΝ ΤΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ .

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ,ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΞΙΟΣ !

    ΜΠΟΥΦΟΙ ,Ε ΜΠΟΥΦΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tώρα που έρχεται το καλοκαίρι και θα κοιμούνται όλοι με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες οι λάθρο τα ΟΡΚ της Αμυγδαλέζας θα κάνουν πάρτι κάθε βράδυ , χρυσές δουλειές . Οι περισσότεροι το παίζουν άνετοι αλλά δεν ξέρουν τι τους περιμένει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tώρα που έρχεται το καλοκαίρι και θα κοιμούνται όλοι με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες οι λάθρο τα ΟΡΚ της Αμυγδαλέζας θα κάνουν πάρτι κάθε βράδυ , χρυσές δουλειές . Οι περισσότεροι το παίζουν άνετοι αλλά δεν ξέρουν τι τους περιμένει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι οι δρόμοι έχουν λακκούβες όλα τα πεζοδρόμια είναι σπασμένα στον Χολαργό και οι κάδοι σκουπιδιών κατακρεουργημένοι από Βούλγαρους που κλέβουν ότι υπάρχει για ανακύκλωση . Με λίγα λόγια αθλία η κατάσταση στον Χολαργό . Και μας λένε ρατσιστές αν πεις την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή