Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΙ' ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟΥ!

Μετά τον Μπαρμπαρούση και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής 
...

Αρτέμης Ματθαιόπουλος αωώθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον (μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Αναστάσιο Τριανταφύλλου) για που δικάστηκαν κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού και ληστείας κατά συναυτουργία το 2005.
Ο ίδιος, μετά την απόφαση, δήλωσε:
"Η απόφαση του δικαστηρίου με δικαιώνει νομικά αλλά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα ηθικά. Υπενθυμίζω πως εγώ ο ίδιος ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για να μπορέσω να αποδείξω στο δικαστήριο την αθωότητα μου για το ατιμωτικό αδίκημα της ληστείας που μου αποδόθηκε.

Σήμερα το μεσημέρι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με απάλλαξε οριστικά από τις κατηγορίες και με ανακήρυξε αθώο, γεγονός που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές που κρίνουν αντικειμενικά και που δεν εκβιάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το κλίμα δαιμονοποίησης που καλλιέργησαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μέσω των άδικων διώξεων.

Δηλώνω για πολλοστή φορά πως παρά το γεγονός ότι το εν λόγω περιστατικό για το οποίο κατηγορήθηκα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Χρυσή Αυγή, συκοφάντες και κατ’ εξακολούθηση διαστρεβλωτές της αλήθειας έσπευδαν εκ των προτέρων να με καταδικάσουν για προφανείς λόγους.

Ως εκ τούτου τους αφιερώνω με την ίδια περιφρόνηση την σημερινή αθωωτική απόφαση".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου