Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΡΟΥΧΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ. ΔΕΙΤΕ...

 ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΡΟΥΧΩΝ

(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 10.00-20.00

Τώρα που φτιάχνουμε τις ντουλάπες μας και αλλάζουμε τα ρούχα μας από τα χειμωνιάτικα στα καλοκαιρινά, ας κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα του τι θέλουμε και τι όχι. Από τα καλοκαιρινά, όσα αποφασίσετε πως δεν τα...

θέλετε πια, βάλτε τα στην άκρη και φέρτε τα στα νέα γραφεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛ-ΠΑΠ Τερψιχορης 11 και Κουντουριώτου το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Ρούχα, σε καλή κατάσταση και καθαρά, παιδικά, εφηβικά, γυναικεία, αντρικά -αλλά και τσάντες, ζώνες ή άλλα αξεσουάρ- θα συγκεντρωθούν εκεί και θα έχουμε στη διάθεσή μας όλη τη μέρα να τα δοκιμάσουμε, να τα ξεδιαλέξουμε και έτσι να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας ανέξοδα. Ό,τι μείνει θα δοθεί σε συλλογικότητες που  τα έχουν ανάγκη.

Ακόμα και βιβλία που δεν τα χρειαζόμαστε μπορούν να ανταλλαχθούν ή να αλλάξουν χέρια, ενισχύοντας παράλληλα το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.

Συντονιστική Επιτροπή ΔΠΧΠ

3 σχόλια:

  1. Γυναίκες ρε μ......... ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ πότε θα κάνετε νυφοπάζαρο . Με τα νέα φορολογικά μέτρα η θα μας γ........ η θα σας γ.......... ανθέλληνες . Το δίκτυο πολιτών είναι μια ανθελληνική ομάδα από γυφτοσκοπιανούς που μισούν την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι αριστεροί είναι απατεώνες και μισούν την χώρα μας . Ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού ,οτι κάνει το κάνει μόνο από συμφέρον . Δεν τους ενδιαφέρει η φτώχεια και η ανεργία χιλιάδων νέων γιατί οι αναρχο Συριζαίοι είναι βολεμένοι όλοι τους στο Δημόσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιές είναι οι συλλογικότητες που το έχουν ανάγκη;
    Να υποθέσω δεν είναι έλληνες οι οποίοι πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους σε φόρους και αυτοκτονούν καθημερινά σαν τα κουνούπια, αλλά... πακιστανοί, αφγανοί, ταλιμπάν, νιγηριανοί, σύριοι, τούρκοι, αλβανοί, όλοι οι τζαμπατζήδες δηλαδή..., διότι ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ δεν ασχολείται με μπανάλ θέματα. Μόνο με τους βασανισμένους αυτού του μάταιου κόσμου. Και βασανισμένοι είναι όλοι οι άλλοι εκτός από τους έλληνες.
    Μαρία Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή