Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ο...ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ...ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
Στο υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ (38%), η κατανάλωση καπνού στην Ελλάδα.  Παρά τη γενική μείωση στη χρήση καπνού στην ΕΕ, το 26% εξακολουθεί να καπνίζει

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος την Κυριακή 31 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσιεύει έρευνα του Ευρωβαρόμετρου...

σχετικά με τη στάση των Ευρωπαίων ως προς τον καπνό και το κάπνισμα. Η έρευνα δείχνει πτωτική τάση του καπνίσματος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η συνολική μείωση σε σύγκριση με το 2012 είναι κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες (26 % έναντι 28 %). Η ηλικιακή κατηγορία που σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση (4 εκατοστιαίες μονάδες) ήταν οι νέοι ηλικίας 15 έως 24 ετών (25 % έναντι 29 %).


Εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές διακυμάνσεις στην κατανάλωση καπνού με τα χαμηλότερα ποσοστά να παρατηρούνται στη Σουηδία (11 %) και στη Φινλανδία (19 %), ενώτα υψηλότερα στην Ελλάδα (38 %) και τη Βουλγαρία (35 %). 

Έτσι όπως πάμε, σύντομα οι Έλληνες θα κατακτήσουν την πρωτιά και στη μαστούρα με την επικείμενη νομιμοποίηση της κάναβης. Το πρόσφατο πάρτυ στο Σύνταγμα με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να πρωταγωνιστεί προς τα 'κει μας πάει. Αυτή θα είναι η μεγάλη...προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμίνη στην εξέλιξη και ανάπτυξη της χώρας και της Αθήνας αντίστοιχα. Να γίνουν οι Έλληνες ...μαστούρες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου