Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΒΙΝΤΕΟ...

Ακούστε προσεκτικά τον Κσιδιάρη, πώς κάνει ρόμπα τον Βαρουφάκη! Τον καθιστά κανονικό ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ! Καταλυτικά επιχειρήματα...

Τα όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών ότι η "ελληνική πολιτεία" έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή για "εγκληματικές πράξεις", αν μη τι άλλο δείχνουν την απόλυτη κενότητά του σε επιχειρήματα. Κατέστη και μόνος του Μπαρουφάκης! 
Δείτε το βίντεο...

9 σχόλια:

  1. Δηλαδή, εσείς εδώ υποστηρίζετε ότι οι χρυσαυγίτες μπήκαν φυλακή επειδή έκαναν αντίσταση στο μνημόνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς ενδιαφερόμαστε να απαντάει επί της ουσίας ο Βαρουφάκης και όχι να χρησιμοποιεί το άσχετο επιχείρημα "οι χρυσαυγίτες μπήκαν φυλακή επειδή διέπραξαν εγκληματικές πράξεις"! Για το θέμα της Λγκάρντ και του ΔΝΤ που τον ρώτησε και ο Βαρουφάκης δηλωσε δημοσίως δήλωσε ότι θα το πληρώνουμε εσαεί, δεν απάντησε τίποτε! Ξεγλίστρησε με το ότι η "Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση" και άρα...δεν έχει δικαίωμα να μιλάει; Δεν απάντησε λοιπόν στην ουσία της ερώτησης. Το αν είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή ποσώς μας ενδιαφέρει., Δεν είχε σχέση με τα θέματα που του έβαλε ο Κασιδιάρης. Όπως απάντησε ο Βαρουφάκης απαντούσε κάποτε ο Κπουτσόγιωργας "δεν έχετε δικαίωμα διά να ομιλείτε"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς ενδιαφερόμαστε να απαντάει επί της ουσίας ο Βαρουφάκης και όχι να χρησιμοποιεί το άσχετο επιχείρημα "οι χρυσαυγίτες μπήκαν φυλακή επειδή διέπραξαν εγκληματικές πράξεις"! Για το θέμα της Λγκάρντ και του ΔΝΤ που τον ρώτησε και ο Βαρουφάκης δηλωσε δημοσίως δήλωσε ότι θα το πληρώνουμε εσαεί, δεν απάντησε τίποτε! Ξεγλίστρησε με το ότι η "Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση" και άρα...δεν έχει δικαίωμα να μιλάει; Δεν απάντησε λοιπόν στην ουσία της ερώτησης. Το αν είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή ποσώς μας ενδιαφέρει., Δεν είχε σχέση με τα θέματα που του έβαλε ο Κασιδιάρης. Όπως απάντησε ο Βαρουφάκης απαντούσε κάποτε ο Κπουτσόγιωργας "δεν έχετε δικαίωμα διά να ομιλείτε"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GIA TA MNHMONIA POIOS UA MPEI FYLAKH????GIATI EINAI KAI O IDIOS YPEYUHNOS AN YPOGRACEI NEO MNHMONIO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια εγκλήματα διέπραξε έκαστος βουλευτής της Χρυσής Αυγής;;;
    Ας τα απαριθμήσει κάποιος, για να τα γνωρίζουμε κι εμείς που ζούμε στην
    άγνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ,ΔΗΛ.ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΑΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΕΗ.
    Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμέτρητα τα εγκλήματα της ανθελληνικής αριστεράς ενάντια στην Πατρίδα μας και κανείς ποτέ δεν έχει τιμωρηθεί . Πριν από λίγα χρόνια με τα Δεκεμβριανά συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΑΡΧΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΈΚΑΝΑΝ ΚΟΥΓΚΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ . Έκαψαν περισσότερες από 3 χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις μόνο στο κέντρο της Αθήνας και πυρπόλησαν χιλιάδες αυτοκίνητα καταστρέφοντας περιουσίες φτωχών ανθρώπων . Έκαψαν και κατάστρεψαν όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα χωρίς κανείς αλήτης της βρωμο αριστεράς να τιμωρηθεί . Το χειρότερο έιναι ότι έκαψαν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 4 ανθρώπους , η μια γυναίκα ήταν έγκυος . σε ένα φρικιαστικό έγκλημα που φέρει την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . και οι δολοφονοι κυβερνούν την χώρα σήμερα . Αυτοί που κατάστρεψαν την χώρα με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ άρπαξαν κα αρπάζουν εκατομμύρια και εμείς οι κολασμένοι της χώρας φτύνουμε αίμα κάθε μέρα . Τίποτα δεν έχει αλάξει . Μας λήστευαν οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΣΤΑΜΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Ο Κασιδιάρης είναι ένας νέος ηγέτης που τα επόμενα χρόνια θα ενώσει εκατομμύρια πεινασμένους Έλληνες γύρω του τσακίζοντας τα σκουπίδια της διεφθαρμένης δικτατορίας αριστεράς και δεξιάς . Ο Κασιδιάρης θα τους κρεμάσει μια μέρα και για για αυτό οι πάμπλουτοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ . Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ . ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ..... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΗΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμέτρητα τα εγκλήματα της ανθελληνικής αριστεράς ενάντια στην Πατρίδα μας και κανείς ποτέ δεν έχει τιμωρηθεί . Πριν από λίγα χρόνια με τα Δεκεμβριανά συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΑΡΧΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΈΚΑΝΑΝ ΚΟΥΓΚΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ . Έκαψαν περισσότερες από 3 χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις μόνο στο κέντρο της Αθήνας και πυρπόλησαν χιλιάδες αυτοκίνητα καταστρέφοντας περιουσίες φτωχών ανθρώπων . Έκαψαν και κατάστρεψαν όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα χωρίς κανείς αλήτης της βρωμο αριστεράς να τιμωρηθεί . Το χειρότερο έιναι ότι έκαψαν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 4 ανθρώπους , η μια γυναίκα ήταν έγκυος . σε ένα φρικιαστικό έγκλημα που φέρει την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . και οι δολοφονοι κυβερνούν την χώρα σήμερα . Αυτοί που κατάστρεψαν την χώρα με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ άρπαξαν κα αρπάζουν εκατομμύρια και εμείς οι κολασμένοι της χώρας φτύνουμε αίμα κάθε μέρα . Τίποτα δεν έχει αλάξει . Μας λήστευαν οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΣΤΑΜΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Ο Κασιδιάρης είναι ένας νέος ηγέτης που τα επόμενα χρόνια θα ενώσει εκατομμύρια πεινασμένους Έλληνες γύρω του τσακίζοντας τα σκουπίδια της διεφθαρμένης δικτατορίας αριστεράς και δεξιάς . Ο Κασιδιάρης θα τους κρεμάσει μια μέρα και για για αυτό οι πάμπλουτοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ . Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ . ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ..... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΗΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια Ηλία τον ξεφτίλησες τον Μπαρουφάκη με τις βίλες τις πισίνες τα γιωτ τα εκατομμύρια τα ακριβά αυτοκίνητα τις μάσες τα ξενοδοχεία 7 αστέρων τα ακριβά εστιατόρια και τα πανάκριβα ψώνια χιλιάδων ευρώ κάθε μέρα της γυναίκας του . Και εμείς λειώνουμε μέρα με την ημέρα από τα χαράτσια των αληταράδων της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή