Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ..ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Κράτος ανάλγητο. Και επί Παπανδρέου και επί Παπαδήμου και επί Σαμαρά και τώρα επί Τσίπρα! Φαρμακοποιός παρακαλούσε να μην του σφραγίσουν την επιχείρησή του, να του δώσουν λίγο περιθώριο...


Κρατούσε ανοιχτό το φαρμακείο, μέχρι να τελειώσει το παιδί του την ίσια σχολή. Είχε συμπληρώσει το όριο ηλικίας εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά  με νομικές παρεμβάσεις ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ του, κρατούσε ανοιχτό το φαρμακείο για το παιδι του!.
Το κράτος δεν τον άκουσα...Το Σαββατοκύριακο άδειασε το φαρμακείο, αλλά ο άνθρωπος έσκασε από τον καημό του! Έπαθε καρδιακή ανακοπή.και ΕΦΥΓΕ από κοντά μας! 
Λεπτομέρεια. Σήμερα επρόκειτο να του σφραγισθεί το κατάστημά του. Το κράτος συνέχισε απτόητο
το...απάνθρωπο έργο του
Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ 
Η είδηση αναρτήθηκε και κυκλοφορεί στο facebook ανάμεσα στους φαρμακοποιούς!

2 σχόλια:

  1. Η απογνωση και η ντροπη ,το καταντημα ενος επιστημονα απο μια ξεφτιλεσμενη χωρα εκλεισαν οχι μονο ενα ακομα σπιτι αλλα και μια επιχειρηση-ονειρο ζωης ,στερωντας απο ενα νεο ανθρωπο τον πατερα του και τη διαδοχη στο επαγγελμα. Συλληπητηρια, ευχομενη το κακο να σταματησει εδω...και να μην προκειται για το φαρμακοποιο που το Σαββατο το μεσημερι μπηκα και με εξυπηρετησε παρολο που η ωρα ηταν περασμενη...θεωρωντας αρχικα οτι ειναι κλειστο. Και σε ενα δρομο που ''οπως φαινεται οι κατοικοι του οχι μονο δε στηριζουν τους επαγγελματιες αλλα και δε χρειαζονται τιποτα στη γειτονια τους'' οπως με πικρια εχουν επισημανει επιχειρηματιες που εβαλαν λουκετο στα καταστηματα τους πριν καλα-καλα τα ανοιξουν (αν μιλαμε για την περιοχη του Χολαργου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΤΟΥ ALEXIS TSIPRAS ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή