Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΚΟΝΤΡΑ ΖΟΡΜΠΑ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Πάλι τα.. μαχαίρια φαίνεται ότι βγήκαν ανάμεσα στους δύο αυτοδιοικητικο΄πυς της Αγίας Παρασκευής, αυτή τη φορά με αφορμή τον θερινό κινηματογράφο. Διαξιφίζονται ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος με τον πρώτην Δήμαρχο κι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Β. Ζορμπά. 
Διαβάστε τις ανακοινώσεις τους...


ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΣΤ. ΚΩΤΣΗΣ»
                                         
     O θερινός κινηματογράφος  με τίτλο «Σινέ Σχολείο-Θανάσης Βέγγος» λειτουργούσε στο 2ο Γυμνάσιο όλα τα χρόνια, πλην του καλοκαιριού 2014, από τον Ιούνιο (οι ενδοσχολικές εξετάσεις τελειώνουν στις 18 Ιουνίου) μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Είναι επίσης γνωστό ότι το καλοκαίρι του 2013 μετά από καταγγελία έκλεισε για κάποιες μέρες λόγω της (μόνιμης) έλλειψης άδειας λειτουργίας.
     Στο πρόγραμμά μας για τις εκλογές του 2014 και για το οποίο ψηφιστήκαμε προαναγγείλαμε επί λέξει: «Αναπλάθουμε τον πολυχώρο «Σταύρος Κώτσης» ξεκινώντας από την επέκταση του μικρού υπαίθριου θεάτρου». Ο θερινός κινηματογράφος θα φιλοξενηθεί στο υπαίθριο θέατρο που έγινε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με τα υπάρχοντα καθίσματά του και προσθήκη καρεκλών, περίφραξη του χώρου και βελτίωση των χώρων υγιεινής που υπάρχουν.
Το θέατρο στο Πολιτιστικό-Αθλητικό πάρκο «Στ. Κώτσης» μετά από αυτές τις ήπιες παρεμβάσεις θα είναι επίτευγμα για ολόκληρη την Πόλη διότι εκεί  μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις (θέατρο, συναυλίες κ.α.) όλους τους μήνες πλην των χειμερινών, με μικρό εισιτήριο όπως ο κινηματογράφος ή δωρεάν. Θα είναι ένας χώρος Πολιτισμού, που δεν έχει σήμερα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής όπως έχουν πολλοί Δήμοι.  
     Αυτό είναι το σχέδιο μας για τον Θερινό Κινηματογράφο και ισχυριζόμαστε ότι με αυτόν τον τρόπο θα αναβαθμίσουμε την παροχή Πολιτιστικών δρώμενων  στην Αγία Παρασκευή. Είναι ένα από τα «στοιχήματα» που πρέπει όλοι μαζί να «κερδίσουμε».   

                                                    Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                       ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
                                                                           




 Δημοτικός Κινηματογράφος: Κινηθείτε επί τέλους κ. Δήμαρχε
Πριν από λίγες ημέρες, απευθύναμε  δημόσια ερώτημα προς τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο για το θέμα του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Σινέ Σχολείο-Θανάσης Βέγγος» . Στο οποίο, δεν μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει απάντηση.
Ο Δημοτικός Κινηματογράφος, είναι μια παροχή πολιτισμού αλλά και ψυχαγωγίας στους κατοίκους της πόλης μας, τόσο σημαντική όσο και οι άλλες πάγιες πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου. Ταυτόχρονα αποτελούσε και μια πηγή εσόδων για το Δήμο, ιδιαίτερα από το 2011 και μετά. Αγαπήθηκε και στηρίχθηκε από τους κατοίκους και τους το ανταπέδιδε με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που τους παρείχε, στον  ειδυλλιακό χώρο του 2ου Γυμνασίου, μέχρι το 2013.Το 2014, βρέθηκαν κάποια συγκεκριμένα άτομα που, ενάντια στο συμφέρον των κατοίκων, δεν επέτρεψαν τη λειτουργία του λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές. Τότε ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, κάνοντας ανέξοδη αντιπολίτευση, διατυμπάνιζε ότι «έχει σχέδιο και πρόγραμμα» για την λειτουργία του.
Από τον Οκτώβριο του 2014 ακόμη, είχαμε προτείνει στον Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και στον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπαμιχαήλ να ξεκινήσουν τις ενέργειές τους, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν. Και προσφερθήκαμε να τους  βοηθήσουμε, με την εμπειρία μας, βάζοντας στην άκρη δικαιολογημένες πικρίες από την δική τους συμπεριφορά στο παρελθόν. Όμως, «φωνή βοώντος…».
Εννέα μήνες μετά, που τίποτε καλό δεν προοιωνίζεται, αφού πλέον τα περιθώρια εξαντλήθηκαν, μόλις προχθές ξεκίνησαν την πρώτη από μια σειρά ενεργειών. Και αντί να προσπαθήσουν να έχουν την στήριξη και της αντιπολίτευσης στο σοβαρό αυτό ζήτημα, ο κ. Παπαμιχαήλ την αγνοεί, την απαξιώνει και την ειρωνεύεται με την γνωστή πια συμπεριφορά του.  Από τη στιγμή όμως που ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος έχει δημόσια δηλώσει τη στήριξή του στον κ. Παπαμιχαήλ, για παλιότερες παράνομες πράξεις του (που δεν τις έχουμε λησμονήσει ούτε παραγράψει), δεν θα είναι σε θέση να δικαιολογηθεί για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον.
Κάνουμε έκκληση στον κ. Σταθόπουλο να αφήσει επιτέλους την εμμονική απασχόλησή του με την παραπλανητική αυτοδιαφήμισή του. Να επιβάλει στον κ. Παπαμιχαήλ να κινηθεί ταχύτερα και αποτελεσματικά (επιτέλους) στο θέμα του Δημοτικού Κινηματογράφου. Και η Παράταξή μας θα τον στηρίξει, για το συμφέρον των κατοίκων. Αρκεί, να είναι ένας Δημοτικός Κινηματογράφος αξιώσεων, αντάξιος των κατοίκων της πόλης μας .

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»


Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος




3 σχόλια:

  1. TΟ εκδότης του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ εχει ξεφύγει.
    Κατασροφολογει ασυστόλως και ανεξερετως.
    Βάζει παραπλανητικούς τίτλους σε άρθρα(βλ.τσοντα Ανίτα πανια),που μονο με την πλήρη ανάγνωση του άρθρου αναιρούνται.
    Τα θυσιαζει ολα για την επισκεψιμότητα.
    Διατυμπανίζει εδώ και μήνες οτι ο πόλεμος με την Τουρκία ειναι κοντά κα πως πλησιάζει και ο Γ παγκόσμιος πόλεμος!
    Αναφέρεται σε σεισμούς 9 ρίχτερ και καταστροφές.
    Ειναι δυνατόν?
    Εντάξει ας γράψει την είδηση του,που ο Θεός να την κανει είδηση αλλα απο την στιγμή και μετα που θα διαψευσθει δεν πρέπει να ζητήσει συγνωμη?
    Πανικοβάλει τον κόσμο με τις λανθασμένες του πληροφορίες και μετα δεν ζητάει ούτε ένα συγνωμη οταν αποδειχθεί λανθασμένος!
    Αυτο ειναι το ήθος σας κύριε βραχιολιδη;
    Αυτο ειναι;
    ΝΤΡΟΠΗ
    Ζητήστε τωρα δημοσίως συγνωμη και δεσμευτείτε ενόπιον των αναγνωστών σας οτι θα είστε πιο προσεκτικός αλλες φορές με τα καταστροφολογικα άρθρα που ανεβάζετε...
    (Να σημειωθεί πως δεν αναφέρομαι στο παραπάνω άρθρο.Μερικα απο τα άρθρα που αναφέρομαι ειναι καταγεγραμμένα στην καταγγελία μου!)
    Περιμένω την απάντηση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ έχεις κολλήσει κάποιον ιό και να πας επειγόντως σε γιατρό να σε κοιτάξει. Όλα τα άρθρα που αναφέρεις ανήκουν σε άλλα sites και απλά εμείς τα αναδημοσιεύσαμε. 1ον. Το θέμα της Αννίτας Πάνια: "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΤΣOΝΤΑ Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!" η πηγή της είδησης είναι το instabam.gr/stories/ti-les-tora-protagonistria-se-tsonta-i-annita-pania-video/. Και ενώ γράφουμε την πηγή, εσύ καταγγέλεις την εφημερίδα για ...κατατροφολογία ή για πραπλανητικούς τίτλους. 2ον. Για τον πόλεμο με την Τουρκία και τον επικείμενο Γ΄Παγκόσμιο πόλεμο υπάρχουν δηλώσεις του Σόρος "ΤΟ...ΓΕΡΑΚΙ ΣΟΡΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ:"ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...". Η πηγή της είδησης είναι το defencenet.gr. Εσύ δηλ. τι εννοείς, να μην γράψουμε την είδηση; 3ον. Αναφορικά με τον σεισμό που περιμένουν της τάξεως των 9 ρίχτερ. "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!", η είδηση έχει ως πηγή το katohika.gr και αφορά στο περιοδικό seismic analitics, σε μελέτη που δημοσιεύθηκε για ένα ρήγμα που μαζεύει ενέργεια και φοβούνται για μεγάλο σεισμό. Πρόκειται για το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στη Δυτική Αμερική! Να μην το γαναδημοοσιεύσουμε ούτε αυτό;
    Εμείς καταστροφολογούμε; Πήγες να κάνεις τα παράπονά σου στις πηγές των ειδήσεων; Δηλ. στα katohika.gr, στο defencenet.gr και στο .instabam.gr; Ή έχεις κόλλημα με τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και θέλεις να βγάλεις το άχτι σου σε μας; Αν διαβάζεις λίγο καλύτερα, στα αριστερά των άρθρων υπάρχει μόνιμη ταμπέλα με τον τίτλο της εφημερίδας μας η οποία λέει: "Το άρθρα που αναδημοσιεύονται από άλλα sites-blogs δεν υιοθετούνται από την εφημερίδα μας και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη". Γκε-γκε ανώνυμε σχολιαστή; Πήγαινε λοιπόν να σε κοιτάξει κάποιος γιατρός και μάθε να διαβάζεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΕΙΧΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΝΑ 18ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,
    ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ" .....ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ !

    ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ....ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑ .......ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ !
    ΕΚΕΙ ΕΒΓΑΛΑ 2-3 ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΑΠΟ 20-34 ΕΤΩΝ ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή