Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ 9,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ! ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ!

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε από την φήμη ότι ο υπετυχερός των 9,5 εκατομμυρίων του τζόκερ ήταν Πακιστανός μετανάστης,  ο δικηγόρος του πραγματικού νικητή εμφανίστηκε και υποστήριξε πως εκπροσωπεί τον Έλληνα πελάτη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία...

του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ και κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης για μετανάστη από το Πακιστάν τυχερό του Τζόκερ.
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου μια «συνέντευξη» του «υπερτυχερού» στην εφημερίδα Αλ Ζαουάχρι του Πακιστάν στην οποία ο νικητής δήλωνε πως με τα λεφτά που κέρδισε είχε σκοπό να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα και να ζήσει πλουσιοπάροχα.
Πάντως, χθες το βράδυ και ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας είχε διαψεύσει την είδηση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εφημερίδα με τέτοιο όνομα στη χώρα του.
Υπενθυμίζεται ότι το τυχερό δελτίο των τριών ευρώ «έπεσε» στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια στην Κυψέλη.
πληροφορίες iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Εγώ λέω αυτό και ας μην αρέσει στους συριζαίους που μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες:

    O νικητής του τζόκερ μήπως ήταν το τσιράκι του Τζορτζ Σόρος, της Λέσχης Μπίλτεμπεργκ και της ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ και Δούρειος Ίππος της Ελλάδος ο μνημονιακός λαθρόφιλος πρώην τζεφρικός Μπαρούχ Γιάνης Μπαρουφάκης;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή