Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΗΔΙΑ....

...


Ντροπή και αίσχος. Είναι λόγια πολύ ευγενικά, για να χαρακτηρίσει  κανείς το "κράτος" της χώρας μας. Το ανάλγητο, το κράτος...

της αρπαχτής και της ρεμούλας σε όλο το μεγαλείο του. Όσο και να προσπαθούν οι κυβερνήσεις και οι καλοπροαίρετοι υπουργοί, το βαθύ κράτος θα καταβροχθίζει τον πολίτη πολίτη αυτής της χώρας.
Ακούστε ιστορία, δείτε την απόφαση και σηκώστε ψηλά τα χέρια….


Γυναίκα, Αλβανικής καταγωγής, παντρεμένη με Ελληνα (κάτοικο Κατερίνης), με μόνιμη ιδιόκτητη κατοικία στην Κατερίνη, μητέρα επτά παιδιών, γεννημένα στην Ελλάδα (από τον Ελληνα πατέρα), 5 αγοριών και δύο κοριτσιών, ηλικίας από 18 το μεγαλύτερο και 4,5 το μικρότερο, κατέθεσε για τρίτη φορά αίτηση πολιτογράφησης.
Διαβάστε παρακάτω στο απόσπασμα της απόφασης με την οποία για τρίτη φορά απέρριψαν το αίτημά της.... διαβάστε για ποιούς λόγους απέρριψαν το αίτημά της.. Υπουργέ Εσωτερικών που είσαι:

Οι ξεφτίλες του Ελληνικού κράτους οργιάζουν... και ύστερα μας φταίνε οι Τρόικες κλπ.Το βαθύ κράτος που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, τι κάνει; διαλύει τα πάντα. Οικογένειες, επιχειρήσεις, οικονομία.... αυτοί είμαστε και είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο με σβησμένο το όνομα..
Τα στοιχεία βρίσκονται στους συντάκτες του ΚΡΑΧΤΗ.

...

http://kraxtis-gr.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΜΕΣ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, σωστά γράφεις ότι είναι ''μεγάλη αδικία'',αλλά...υπάρχει και αλλά,''φίλε μου'' kraxtis-...Αυτό το γεγονός θα γίνει αφορμή για να πάρουν αργότερα κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες την υπηκοότητα,αφού πρώτα καταργήσουν τους ως άνω συντρέχοντες λόγους και προϋποθέσεις!Κατάλαβες ''φίλε''.Εξ επι τούτου ''βγάζετε'' στην επιφάνεια κατάφωρες αδικίες,για να καταδείξετε το ''ανάλγητον'' δήθεν και κατόπιν να καταργηθεί ο νόμος ως μη εναρμονισμένος(!) και σύγχρονος(!) με την...''γαμ......εποχή'' της παγκοσμοιοποίησης...!Γνωστός ο σκοπός,γνωστός και ο στόχος.Η ΕΛΛΑΣ!!! ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή