Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ! ΕΠΙΑΣΑΝ...ΛΟΤΤΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!

Από τον προδότη και ψεύτη Βενιζέλο στην Φώφη Γεννηματά. Όπως...


διαβάζουμε από το fimotro.blogspot.gr, στον δεύτερο γύρο φαίνεται, θα κριθεί η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών αλλά και κομματικών αναλυτών κανένας από τους 3 υποψηφίους δεν θα συγκεντρώσει την... 
απόλυτη πλειοψηφία των μελών και των φίλων και αναμένεται όλα να κριθούν στην επαναληπτική ψηφοφορία που θα γίνει μια εβδομάδα μετά. Όπως φαίνεται η Φώφη Γεννηματά θα είναι πρώτη στον πρώτο γύρο και θα γίνει μεγάλη μάχη μεταξύ Κωνσταντινόπουλου και Λοβέρδου για το ποιος από τους δύο θα περάσει δεύτερος ώστε αντιμετωπίσει την Φώφη Γεννηματά.

1 σχόλιο:

 1. Ρε βραχιολιδη μας δουλεύεις ΕΣΥ μου φαίνεται!
  Στο προηγούμενο άρθρο σου που λες φτάνει πια έρχεσαι σε κάποιες τρομερές αντιφάσεις απο μόνος σου και βάζεις απο κάτω πληρωμένους σχολιαστές να λένε μπράβο και τι καλα που τα λες!
  Κατ αρχας λες οτι δεν μπορεις να προσλάβεις υπάλληλο και μετα γράφεις σαν να υπάρχουν και άλλοι στην εφιμεριδα και ενώ γράφεις ΕΣΥ ο ίδιος απευθύνεσαι στον εαυτό σου με τους χαρακτηρισμούς του στυλ ο εκδότης της εφημερίδας ΜΑΣ
  ΠΟΙΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ(ΕΣΥ το λες άλλωστε οτι εισαι μόνος σου) ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ?
  Αφού είστε το ίδιο πρόσωπο!!!!!!!!
  Επιπροσθέτως η εφιμεριδα του Αλαφούζου ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
  ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.
  Και κατι αλλο.Δεδομενου του μίσους σου για τον Παπάγο και την λατρεία σου για τον Χολαργό σταματάς να εισαι ανεξαρτητος διότι αναφέρεις σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Λυκειο Χολαργου ενώ καμία απο αυτές που γίνονται στο Λυκειο Παπαγου.
  ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ Η ΑΝ ΘΕΣ ΝΑΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή