Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΩΡΡΑ"

Εδώ δημοσιεύονται όλα εφόσον είναι επώνυμα. Το blog μας βεβαίως δεν υιοθετεί ό,τι γράφεται. Την ευθύνη για όσα γράφονται την αναλαμβάνει ο αρθρογράφος. 

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Σίγουρα οι περισσότεροι Έλληνες, που διαθέτουν στοιχειώδη λογική...

σκέψη, βλέποντας αυτόν τον θίασο εδώ και τρία χρόνια να περιφέρεται στα καφενεία της Ελλάδος και να “μοιράζει τρις”, ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ κάποια στιγμή, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , τι ρόλο “βαράνε” και τι επιδιώκουν;
Σήμερα θα τα πούμε όλα γι’ αυτούς τους Αμερικανόφερτους εχθρούς της Δημοκρατίας και της πίστεως των Ελλήνων, που ήρθαν κρατώντας Ελληνική σημαία να μας το παίξουν “Έλληνες”.
Θα δυσαρεστηθούν βέβαια γιατί δεν τους αρέσει ο έλεγχος και η κριτική. Και για να τον κρατήσουν μακρυά, επιτίθενται από την πρώτη στιγμή που ήρθαν, με ύβρεις και απειλές κατά οποιουδήποτε “τολμήσει” να ελέγξει τα λόγια και τις πράξεις τους.
Φανταστείτε τι θα έκαναν, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ και τολμούσε κανείς να γράψει κάτι εναντίον τους.
Αυτές οι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές τους όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ. Όπως και τίποτα από αυτά που κάνουν δεν είναι τυχαίο. Όλα πηγαίνουν βάσει σχεδίου. Ενός σχεδίου που το έχουν ανασύρει μέσα από τους εφιάλτες της ιστορίας και θυμίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τις πρακτικές του ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ στις αρχές του 1935. Αυτές τις άθλιες πρακτικές που καταδίκασε η ανθρωπότητα, τις αναβιώνουν σήμερα τα κοράκια της “Νέας Τάξης” μέσα στην Ελλάδα, με την οργάνωση του Αμερικανού Σώρρα.
Σήμερα λοιπόν θα αποκαλύψουμε τα πάντα, για τον ρόλο, τον σκοπό και το σχέδιο, αυτών των ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, που ήρθαν από την Αμερική, να μας το παίξουν “Sorro Έλληνες”.
Εμείς πάντως δεν τους αντιμετωπίζουμε ούτε με φανατισμό ούτε με μίσος. Ούτε με ύβρεις, ούτε με απειλές, αλλά με τον Ελληνικό και Δημοκρατικό τρόπο του ελεύθερου λόγου, των ιστορικών αποδείξεων και των λογικών επιχειρημάτων. Από αυτά άλλωστε ξεχωρίζουν οι Έλληνες. Οι ύβρεις, οι απειλές και η επιχειρούμενη φίμωση του λόγου, διά των απειλών και της τρομοκρατίας που εφαρμόζουν, είναι στοιχεία που δείχνουν ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ και τέτοια σήμερα, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Το πρώτο λοιπόν στοιχείο που μας δείχνει καθαρά τις ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ που χρησιμοποιεί η Αμερικάνικη οργάνωση Σώρρα, είναι ο φανατισμός, οι απειλές, η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός, με τα οποία επιτίθενται κατά των “αντιφρονούντων” Ελλήνων. Αυτό σίγουρα το έχει βιώσει οποιοσδήποτε έχει έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους.
Φανταστείτε όπως είπα, αν είχαν εξουσία στα χέρια τους, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θα βιώναμε την ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ στην χειρότερη μορφή που παρουσιάστηκε στον κόσμο. Στην μορφή δηλαδή ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι.
Δεν είναι όμως μόνο η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός που σπέρνουν και θυμίζουν τις μεθόδους του ΧΙΤΛΕΡ. Υπάρχουν και άλλα τρία πολύ σοβαρά στοιχεία, που όσοι γνωρίζουν την ιστορία της ανόδου του ΝΑΖΙΣΜΟΥ, τα αναγνωρίζουν ως ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
Τις ίδιες λοιπόν ΑΚΡΙΒΩΣ μεθόδους που ανέδειξαν τον ΧΙΤΛΕΡ , εφαρμόζει και η οργάνωση του Αμερικανού Σώρρα.
Το δεύτερο λοιπόν στοιχείο της ανόδου του ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ήταν η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ της “ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ”. Ο Χίτλερ δημιούργησε ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ στους οπαδούς του, λέγοντας πως oι “καθαρόαιμοι Γερμανοί” ανήκουν στην “Άρια φυλή”, η οποία είναι ανώτερη όλων των υπολοίπων φυλών.
Διαχώρισε δηλαδή μέσα στην Γερμανία τους Γερμανούς και έδωσε δύναμη στους “Άριους”, που τους έστρεψε κατά των υπολοίπων.
Με τον ίδιο τρόπο ΑΚΡΙΒΩΣ, ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ τους οπαδούς της η οργάνωση του Αμερικανού Σώρρα. Διαχωρίζει τους Έλληνες στους “αυτόχθονες”, που είναι οι “καθαρόαιμοι Έλληνες” και στους …… άλλους. ΟΙ “αυτόχθονες” λοιπόν είναι για τον “ΧΙΤΛΕΡ”- ΣΩΡΡΑ η “Άρια φυλή” των Ελλήνων και αυτό λέει ΣΥΝΕΧΩΣ στους οπαδούς του. Πως αυτοί που τον ακολουθούν, είναι οι “αυτόχθονες” Έλληνες.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ “ΑΡΙΑ” “AYTOXΘΟΝΗ” ΦΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι
Το τρίτο στοιχείο της ανόδου του ΝΑΖΙΣΜΟΥ, είναι πως Ο ΧΙΤΛΕΡ έβαζε τους “καθαρόαιμους” Γερμανούς της “Άριας φυλής” να δίνουν ένα “νέο όρκο”, όχι προς τη χώρα ή προς το Σύνταγμα, αλλά προς τον ίδιο. Απαιτούσε δηλαδή, τυφλή υπακοή.
To ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εφαρμόζει ο “ΧΙΤΛΕΡ” – ΣΩΡΡΑΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους οπαδούς της οργάνωσης ΝΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ με “νέο όρκο”, OXI ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά στον ίδιο. Απαιτεί και αυτός, τυφλή υπακοή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι.
Υπάρχει όμως και τέταρτο στοιχείο της ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ που εφαρμόζει η οργάνωση του Αμερικανού Σώρρα.
Ο ΧΙΤΛΕΡ προχώρησε σε εκκαθαρίσεις όσων δεν ήταν ”Άριοι”, άτομα δηλαδή, πολύ τυφλά και φανατισμένα.
Το ίδιο έχει κάνει και η οργάνωση του “ΧΙΤΛΕΡ” – ΣΩΡΡΑ. Έχει δημιουργήσει την λεγόμενη “Ε4” που αποτελείται από τυφλούς και φανατισμένους “αυτόχθονες Έλληνες” και καταγράφουν τους ….. άλλους Έλληνες που εκφράζουν διαφωνίες στα σχέδια του “ΧΙΤΛΕΡ”-ΣΩΡΡΑ. Αυτούς όλους στοχεύουν να τους πάνε για εκκαθάριση , με τα τάγματα εφόδου της “Ε4”.
Προσωπικά με έχουν απειλήσει, με έχουν “καλοσωρίσει” στην “Ε4” και με ειδοποίησαν πως ακόμα και στο “κέρατο του βοδιού” να κρυφτώ θα με βρούν.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.
ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι .
Και βέβαια όλη αυτή την ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ του ΝΑΖΙΣΜΟΥ την συνδυάζουν με την ΑΘΕΪΑ που ασπάζονται όλοι αυτοί και την παρουσιάζουν ως “ αυτόχθονη Ελληνική”. Και φυσικά δεν σηκώνουν και …… αντιρρήσεις.
Αυτό όμως το φαινόμενο, συμβαδίζει με τα “Νεοταξίτικα” σημεία των καιρών.
Κάθε τι βρωμερό και ανήθικο, το βαφτίζουν “πρόοδο”.
Κάθε πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης την ονομάζουν “Δημοκρατία”.
Tην παράδωση της εθνικής μας κυριαρχίας την ονόμασαν “πατριωτισμό”.
Και τα Μνημόνια τα αποκαλλούν “θετικές συμφωνίες”.
Mε αυτήν λοιπόν την Νεοταξίτικη “λογική”, αυτοαποκαλούνται και αυτά τα ΑΘΕΑ, ΝΕΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ στοιχεία, ως …. “αυτόχθωνες Έλληνες”.!!!!!!!
Kαι φυσικά αναφέρομαι στα αρχηγικά μέλη αυτής της Οργάνωσης και στα τσιράκια τους, που έχουν τις Χιτλερικές αντιλήψεις της “Άυτόχθωνης Ελληνικής φυλής” και όχι φυσικά για τους απλούς και τους αφελής Έλληνες, που από άγνοια, αφέλεια ή απελπισία, έχουν πέσει μέσα στα δίχτυα αυτής της Αμερικανόφερτης, Ανθελληνικής και Αντιχριστιανικής οργάνωσης. Που επάνω στο θέμα της θρησκείας των Ελλήνων, ταυτίζονται με την ΑΙΡΕΣΗ των “Μαρτύρων του Ιαχωβά”.
Έχουν όμως και οι δύο οργανώσεις κοινή Αμερικάνικη προέλευση και διαχωρίζουν και οι δύο την Ελλάδα από τον Χριστό, αλλά με αντεστραμμένο τρόπο. Οι “Ιαχωβάδες” μιλάνε για έναν Ιησού Χριστό, όχι όμως δεμένο με την Ελλάδα, γι’ αυτό και δεν πιάνουν όπλο να υπερασπιστούν την Ελλάδα. Οι ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ “Sorroέλληνες”, λένε το αντίθετο. Μιλάνε για την Ελλάδα, αλλά χωρίς Ιησού Χριστό. Aυτοί όμως παίρνουν όπλα, απειλούν και μιλάνε για “εθνοκάθαρση”. Είναι δύο διαφορετικές, αλλά το ίδιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που έχουν την ίδια Σατανική προέλευση.
Για να κοροϊδεύουν όμως τους αδαής και να μην φανερώνουν και τον λύκο που κρύβουν μέσα τους, αναφέρονται καμία φορά και στον Αρχιστράτηγο της Ελληνικής Επανάστασης, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Βλέπετε, αν κατηγορήσουν τον Θ. Κολοκοτρώνη, τότε θα αποκαλυφθεί ο λύκος και τότε δεν έχουν καμία τύχη.
Αλλά τον κατηγορούν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με πλάγιο τρόπο, αφού βρίζουν και απαξιώνουν την Θρησκεία του Κολοκοτρώνη. Ο αγώνας του Κολοκοτρώνη και των αγωνιστών του 1821 ήταν, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Όχι μόνο δεν διαχώριζε ο Κολοκοτρώνης τον Χριστό από την Ελλάδα, αλλά τον Χριστό τον έβαζε πρώτο. Γι’ αυτό είχε πει ο “Γέρος του Μωριά”: “Οι Έλληνες θα φτιάξουμε ένα κράτος, που θα έχει για κεφαλή του τον Χριστό και όχι άνθρωπο”.
Όλοι όμως οι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , με όποιο τρόπο και αν δουλεύουν, έχουν το ίδιο κοινό στοιχείο. Διαχωρίζουν την Ελλάδα από την Ορθοδοξία. Αυτό κάνει και η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του Σώρρα, που είναι η ΠΙΟ Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Η απ’ όλες, γιατί δεν ξεκόβουν μόνο την Ορθοδοξία από την Ελλάδα, αλλά χρησιμοποιούν και τις ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, με πολύ φανατισμό και επιθετικές διαθέσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Χ Ε Ι Ρ Ο Τ Ε Ρ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΗΠΑ. Και όταν λέμε ΗΠΑ, να ξέρουμε πως μιλάμε για τον ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ που ελέγχει τις ΗΠΑ και ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Τον Ιούλιο του 2012 ήρθε στην Ελλάδα σαν «πρόδρομος» του Σώρρα, το “παιδί” των “ειδικών αποστολών” των ΗΠΑ, o Μπιλ Κλίντον. Ένα μήνα μετά, τον Αύγουστο του 2012 ενεφανίσθει ο “ΧΙΤΛΕΡ”- ΣΩΡΡΑΣ και άρχισε τα παραμύθια της εξαγοράς του χρέους με τα δις και τα τρις. Αυτό ήταν για τον απαραίτητο αποπροσανατολισμό, αλλά και το “καρότο” που έριξαν για να προσελκύσουν απελπισμένους και παραδόπιστους, ενώ το σχέδιο από την αρχή, ήταν να δημιουργήσουν μία οργάνωση, που θα θεμελιωθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ του 1935. Δηλαδή στην τρομοκρατία των αντιπάλων, στην δημιουργία “Άριας” φυλής Ελλήνων, σε όρκο τυφλής υποταγής στον ίδιο και στην δημιουργία “ταγμάτων εκκαθάρισης” “Ε4”.
Όλο αυτό το βρωμερό σχέδιο της ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ του ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ στην Ελλάδα, το έκαναν με ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.
Γαι να μπορέσουν να πάρουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ την Ελλάδα στα χέρια τους οι Εβραιοσιωνιστές, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Η μεταπολεμική πολιτικοοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, έφθασε στο τέλος της.
Η προδοτική Μεταπολίτευση ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Τα πολιτικά κόμματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Τα κατασκευασμένα και παράνομα χρέη και μνημόνια ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ.
Οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι πολιτικοί τυχοδιώκτες και οι προδότες της Ελλάδος ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.
Μετά και από την Χρεοκοπία που έχουν σχεδιάσει για την Ελλάδα (και μας το έχουν πει κυνικά) και μετά από αυτά που θα βιώσουν οι Έλληνες, ξέρουν οι Εβραιοσιωνιστές, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. Με λίγα λόγια ξέρουν πως τελείωσαν τα κόμματα και οι ελεγχόμενες κυβερνήσεις στην Ελλάδα.
Έχουν σχεδιάσει λοιπόν, για να μην φύγει η Ελλάδα από τα χέρια τους, να την κρατήσουν τώρα αναβιώνοντας τους ΕΦΙΆΛΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Να την κρατήσουν, με την στυγνή μορφή, μιας SORRO- ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
ΜΠΟΡΕΊ ΔΙΣ και ΤΡΙΣ να μην είδε κανένας από τον “ΧΙΤΛΕΡ” Σώρρα , αλλά τους ΤΥΦΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ και ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ “καθαρόαιμους” “αυτόχθωνες” της “Ε4”, τους έχει έτοιμους, για να πάρουν την εξουσία.
Πρόκειται για τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ εφιάλτη, που έχουν φέρει οι ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ μέσα στην Ελλάδα. Τον εφιάλτη της πιο διαλυτικής και πιο στυγνής ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ που πέρασε από τον κόσμο. Τον εφιάλτη του ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.
Και επάνω σε αυτήν την μέθοδο όπως αποδείξαμε, κινείται όλη η λειτουργία της Αμερικάνικης οργάνωσης Σώρρα. Ένα σχέδιο που ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ.
Ή λέτε να τις γνωρίζω μόνο εγώ και να μην τις γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες του κράτους και οι πολιτικοί ειδικά οι αριστεροί και το ΚΚΕ; Αφού και αυτοί αποτελούν στόχους των “αυτόχθωνων” “Sorroελλήνων”.
Δυστυχώς σε αυτήν την ταλαίπωρη πατρίδα, οι προδοσίες δεν έχουν τέλος και είναι η μία μεγαλύτερη από την άλλη.
Ενημερώστε τους Έλληνες να γνωρίζουν τους κινδύνους που παραμονεύουν από το Εβραιοσιωνιστικό αυτό σχέδιο, της SORRO-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
Και να θυμηθούν οι παλαιότεροι, αλλά και να μάθουν οι νεότεροι, πως τις εντολές στον Χίτλερ, για τiς μεθόδους που χρησιμοποίησε και έφερε την Ναζιστική Δικτακτορία στην Γερμανία, αλλά και για ότι έκανε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, τις εντολές τις έδινε ο Σατανισμός της “Καμπάλα” από την Ουγκάντα. Αυτό το ομολόγησαν στην Δίκη της Νυρεμβέργης.
Πίσω λοιπόν από αυτές τις ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ μεθόδους της οργάνωσης των “Sorroελλήνων”, είναι ο Σατανισμός και η “Καμπάλα”. ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Το αστείο -αν υπάρχει- , το γελoίο, αλλά και το τραγικό της βρωμερής αυτής υπόθεσης του Αμερικανού Σώρρα, είναι το εξής: Πως παρουσιάζονται στην Ελλάδα ένα τσούρμο Αμερικανάκια, που δεν ξέρουν ούτε τι χρώμα έχουν τα ρούχα του Ελληνικού στρατού, με έναν άκρατο ΦΑΣΙΣΜΟ, που επιτίθονται και βρίζουν όσους δεν πιστεύουν στα παραμύθια τους, που δημιουργούν ομάδα κρούσης για εκκαθάριση Ελλήνων, που δημιουργούν τους “αυτόχθωνες” Έλληνες, που δεν ορκίζονται ούτε στο Ευαγγέλιο ούτε στο Σύνταγμα της Ελλάδος, αλλά δίνουν όρκο στον Σώρρα, που κατηγορούν την Ορθοδοξία και βρίζουν τον Ιησού Χριστό, δηλαδή βρίζουν τον Θεό μας και τον Θεό του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη και των αγωνιστών του 1821 και του 1940 και όλοι αυτοί βρε είναι ………. “Έλληνες”, επειδή κρατάνε και μαγαρίζουν την Ελληνική σημαία;
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ….. ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;
Έχει καμία σχέση η Ελληνική Δημοκρατία με τον ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟ; Μίλησαν ποτέ οι Έλληνες για “Άρια φυλή” και “αυτόχθωνες” Έλληνες; Ορκίζονται μωρέ οι Έλληνες σε άλλους, εκτός του Ευαγγελίου και του Συντάγματος της Ελλάδος; Δημιούργησαν ποτέ οι Έλληνες ομάδες κρούσης για εκκαθάριση Ελλήνων; Μήπως οι Έλληνες ήταν ποτέ Άθεοι και έβριζαν τον Θεό των άλλων;
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ;; που θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη και των Ελλήνων ΗΡΩΩΝ μας. Υπάρχουν μωρέ Έλληνες τόσο τυφλοί, που δεν κατάλαβαν και μπέρδεψαν ΤΟΝ ΑΕΤΟ με την νυχτερίδα;
Λοιπόν. Οι Έλληνες τώρα να προσέχουν πολύ. Και εγώ δεν διαχωρίζω τους Έλληνες σε “αυτόχθωνες” και σε …. άλλους. Μιλώ ενωτικά για όλους τους Έλληνες. Ακόμα και για τους πλανεμένους “Sorroέλληνες”. Ακόμα και για τους Άθεους Ανθέλληνες που βρίσκονται εκεί μέσα. Είναι δικαίωμά τους να λένε ότι θέλουν και να πιστεύουν ότι θέλουν. Είναι δικαίωμα τους να είναι άθεοι ή σατανιστές, είναι δικαίωμα τους να είναι Φασίστες ή Ναζιστές, είναι δικαίωμά τους ακόμα και να νομίζουν πως είναι “ΑΕΤΟΙ”.
Αλλά τα δικαιώματα τους σταματάνε εκεί που αρχίζουν τα δικά μας. Αυτό λέει η Δημοκρατία και δεν με νοιάζει μετά ο Φασισμός τους.
Δεν είναι λοιπόν δικαίωμά τους να βρίζουν τον Θεό μας.
Δεν είναι δικαίωμά τους να στοχοποιούν Έλληνες, προς εκκαθάριση δηλ. δολοφονία.
Δεν είναι δικαίωμά τους να μας επιβάλλουν με ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ μία νέα ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ.
Αυτά, εμείς οι “ΑΕΤΟΙ” τα γνωρίζουμε. Οι “νυχτερίδες” να τα μάθουν και να σταματήσουν να μας προκαλλούν και να μας απειλούν, γιατί προφανώς έχουν ξεχάσει πως βρίσκονται μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ και απειλούν ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Θα δώσουν όμως λόγο οι πολιτικοί μας και γι’ αυτήν την προδοσία. Γιατί δεν είναι δυνατόν να έχει δημιουργηθεί στο “υπογάστριο” της χώρας, μία Αμερικάνικη οργάνωση, που στρατολογεί άτομα και τα φανατίζει εφαρμόζοντας μεθόδους της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, να στοχεύει σε εκκαθαρίσεις Έλληνων και σε αρπαγή της εξουσίας και να είναι στο απυρόβλητο απ’ όλο τον πολιτικό κόσμο και απ’ όλο τον κρατικό μηχανισμό εδώ και τρία χρόνια.
Ξέρω, αυτή ήταν η εντολή του Κλίντον, να μην τους ενοχλήσει κανείς, αλλά οι προδότες θα δώσουν λόγο.
Γιατί ο Θεός των Ελλήνων, μπορεί να αγαπάει και τις Αμερικάνικες “νυχτερίδες”.
ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΤΟΥΣ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
Υ.Γ. Αυτά συνήθως τα μαθαίνουν οι άνθρωποι 40 και 50 χρόνια μετά και αφού έχουν γίνει. Παρακαλώ να διαδοθεί σε όλους τους Έλληνες, γιατί έτσι θα εξαφανίσουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου