Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ Ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΤΑΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

"Για μια ακόμη φορά ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ πρωτοπορεί και φέρνει τα ταμεία χωρίς υπαλλήλους, στο κατάστημα του Χολαργού.
Το έχετε δει;
Εγώ σήμερα το είδα και είπα να το φωτογραφίσω.

Πού είναι οι βολεμένοι ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΙ να διαδηλώσουν για τις χαμένες...



θέσεις εργασίας; Ή μήπως δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας με τον τρόπο αυτό;

Πάντως, το εντυπωσιακό δεν είναι ότι εφαρμόστηκε το ταμείο χωρίς υπαλλήλους, το εντυπωσιακό είναι ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Και όταν λοιπόν ο ΑΒ και ο κάθε άλλος εργοδότης θα απολύσει όλους τους ταμίες διότι θα βάλει παντού self service ταμεία, τότε να δω...

Αλλά, έτσι είναι ο 'Ελληνας.  Βολεψάκιας!"

Δ.Μ. (σχόλιο αναγνώστη μας)

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ .
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ;
    ΚΟΙΤΑ......ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ....ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΡΙΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ .
    ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ .....ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ 345.000.000.000 ΧΡΕΟΣ .
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ , ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ 300.000 ....ΚΑΙ 50.000 ΚΑΙ 20.000 ΚΑΙ 10.000 ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάστημα χωρίς ταμείο πότε θ' ανοίξει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή