Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΘΕΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΙΑΟΥ! ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια (2012 και 2015) η Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου επιλέγεται για υπηρεσιακή Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Πρώτα με την κυβέρνηση Πικραμένου και τώρα με την κυβέρνηση Θάνου. Η γυναίκα είναι άθεη και καλείται να υπερασπιστεί το...θρήσκευμα της χώρας! 
Δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο αλλά στην τιμή και συνείδησή της! 
Όλα βαίνουν μεθοδευμένα προς ένα σκοπό: στην αποχριστιανοποίηση...


της Ελλάδος. Μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης δέχθηκε την Ένωση Αθέων η οποία ζήτησε την ολοσχερή κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών, την κατάργηση καταγραφής θρησκεύματος σε δελτία μαθητών και σε απολυτήρια, την κατάργηση/απαλλαγή από συμμετοχή μαθητών/μαθητριών σε εκκλησιασμούς, όπως και την κατάργηση της απαγγελίας της πρωινής προσευχής!
Έτσι, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν σε λίγο διάστημα καταργηθεί, εκτός από το "Εθνικής Παιδείας" και ο τίτλος "Θρησκευμάτων", με αποτέλεσμα να μείνει μόνον ένα ξερό "Υπουργείο Παιδείας"! Το τι ...παιδεία θα είναι αυτή; Παγκοσμιοποιημένη!

3 σχόλια:

  1. Συμπτωματίκα,είναι και αυτή όμορφη σαν την άλλη την ομορφονιά,την πατσαβούρα!Ρε τι συμβαίνει και όλες οι ''κούκλες''-πανούκλες,λαμβάνουν κρίσιμα χαρτοφυλάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης οι άνθρωποι τείνουν να
    αποκτηνωθούν.
    Ρίξτε μια ματιά από τη δύση ως την ανατολή και πιστεύω ότι
    θα συμφωνήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μια μνημονιακή υπερησιακή κυβέρνηση του βόθρου και του αθεϊσμού, θα κάνει βρωμερές εκλογές νοθείας κατά Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή