Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ....

Σε μερικούς μήνες  το πρόγραμμα θα αποτύχει και θα επανέρθει στο προσκήνιο πάλι, το ερώτημα της εξόδου από το ευρώ, αν η πολιτική αναταραχή δεν έχει οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ακόμη νωρίτερα. Μέχρι τότε....

η ελληνική οικονομία θα είναι ολοένα και πιο αδύναμη.
Η έξοδος από το ευρώ γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία, διότι τα προβλήματα της Ελλάδας οδηγούν την υπόλοιπη Ευρωζώνη να επιβάλει ακόμη χειρότερους όρους ώστε να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ…. το απόλυτο αδιέξοδο δηλαδή .
Το συμπέρασμα  με βάση όλα τα ανωτέρω είναι ένα : δεν είναι πιθανό η Ελλάδα να εκπληρώσει τους όρους που της τέθηκαν, διότι απλά δεν είναι επιτεύξιμοι.
Η Ελλάδα θα κατηγορηθεί  αρχικά και πάλι , ότι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις, όπως έγινε έως τώρα και μετά , η πίεση θα κλιμακωθεί από τους εταίρους μας .
Δύο μόνο επιλογές θα έχουμε τότε :
Η 1η , να αντιστραφούν οι όροι ,δηλαδή , να καταφέρουμε να προηγηθεί η διαγραφή μέρους του χρέους ή η ¨εξαφάνισή του¨ και μετά να ακολουθήσει η εφαρμογή ήπιων  μεταρρυθμίσεων
Η 2η , να αντιληφθούμε ότι η λύση δεν βρίσκεται στο πεδίο της οικονομίας , αλλά , στην γενικότερη στρατηγική μας , όπως αυτή μπορεί να αναχθεί με βάση τα γεωπολιτικά μας  πλεονεκτήματα .
Εάν αποτύχει το ένα και δεν είναι διαθέσιμο το άλλο , το δημοψήφισμα είναι αναπόφευκτο προκειμένου να διατηρηθεί η εσωτερική «ενότητα» και η κρατική μας υπόσταση .
Εάν τέλος , δεν ακολουθηθεί η ανωτέρω ιεραρχία … δεν θα θέλαμε να φανταστούμε την συνέχεια .
Ας ελπίσουμε ότι η ¨ προφητεία μας ¨ , δεν θα επαληθευτεί .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
h.t.police100@gmail.com (το διαβάσαμε στο triklopodia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου