Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ"!!! Τ' ΑΚΟΥΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ;
Αρκεί που παλουκώθηκε στην καρέκλα του ΓΕΣ και φέρνει βόλτες με τη στολή πραλλαγής και είναι πρώτος στις χαιρετούρες! Από 'κει και πέρα τι και αν διαλύεται ο στρατός μας; Ο Καμμένος αρκεί που υπογράφει τη....

δραστική μείωση των στρατιωτικών δαπανών και το ξέσκισμα του λαού, γιατί λέει, πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ! Τώρα, αν μας καταλάβουν οι Τούρκοι μέσα σε 5' λεπτά, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για τον Καμμένο! Οδηγεί τη χώρα σε τεράστιες περιπέτειες με τον  Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη να βγάζει κραυγή αγωνίας για την επερχόμενη διάλυση.
Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πετρίδη από το defencenet.gr έχει ως εξής:
 Ούτε λεφτά για στολές των νεοσύλλεκτων έχουν πλέον οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγις Βασίλειος Τελλίδης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων. 
Χαρακτηριστικά τόνισε ότι "Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολη τους και να καταταγούν αλλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε". 
Και σημείωσε ότι από τα 2.000 αιτήματα διακοπής αναβολής στράτευσης τελικά ικανοποιήθηκε μόνο το 10% ήτοι 200 άτομα γιατί δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την κατάταξη των υπολοίπων!
Αυτά σημείωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης, ο οποίος, αναφερόμενος στις μεγάλες δυσκολίες που περνά αυτή την περίοδο ο Στρατός Ξηράς, είπε χαρακτηριστικά ότι "O Κλάδος οφείλει τη μαχητική ικανότητά που εξακολουθεί να έχει στα μέλη και στελέχη του που έχουν σηκώσει τα μανίκια και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες".
Και κανείς φυσικά δεν συγκινείται, αλλά και να συγκινηθεί τι θα κάνει; Αφού η Μέρκελ και ο Σόιμπλε δεν εγκρίνουν κονδύλια για στολές αι φαγητό των Ενόπλων Δυνάμεων και τα λεφτά είναι δικά τους.
Ποιος θα τους αναγκάσει να τα δώσουν εκεί που δεν θέλουν να δώσουν; Τυχαίο ότι πρότειναν "κοινές περιπολίες" με τους Τούρκους στο Αιγαίο οι Γερμανοί;
Επάνω: O Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Β.Τελλίδης
Τι θα γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα; Θα αυξηθεί η θητεία κια θα κρατάνε οι ίδιοι φαντάροι τις στολές και δεν θα χρειάζεται να τις αλλάξουν.
Φυσικά έτσι ή αλλιώς πρέπει να αυξηθεί η θητεία, κανονικά μέχρι τους 15 μήνες πρέπει να αυξηθεί κατ'ελάχιστον.
Το έγκλημα διά χειρός Γ.Παπαντωνίου και Ε.Μεϊμαράκη της μείωσης της ιητείας για προεκλογικούς λόγους έχει πλήξει καίρια ειδικά την μαχητική ικανόττα του Στρατού Ξηράς,του οποίου αυτή την στιγμή ζήτημα είναι αν εκτός από τις επίλεκτες και ειδικές δυνάμεις, είναι αξιόμαχες ακόμα μερικές μονάδες πυροβολικού και φυσικά πάντα το Οπλο των Τεθωρακισμένων.
Να μην μιλήσουμε για την ετοιμότητα σε συστήματα των ειδικών δυνάμεων και αμφίβιων καταδρομέων, για τα αποτελέσματα της περίφημης "Δύναμης Δέλτα" και πάει λέγοντας...
Για να μην μιλήσουμε επίσης για ανταλλακτικά.
Στις μονάδες εκστρατείας "παίζει" και μονοψήφιο νούμερο στις διαθεσιμότητες οχημάτων...
Ο Α/ΓΕΣ τ'όνσε επίσης ότι "Μεγάλος αριθμός αποστράτων ακόμα και χαμηλών βαθμών ια παράδειγμα, σε βαθμό λοχαγού κ.ο.κ., που είχαν παραιτηθεί, ζητούν πλέον να ξαναγυρίσουν στο Στρατό, αλλά δεν υπάρχουν κονδύλια για να απορροφηθούν"!
Ο αρχηγός ΓΕΣ μίλησε πάλι για "αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού" (ή έκτη ή η έδομη τα τελειταία δεκαπέντε χρόνια) απλώς και μόνο για να δικαιολογήσε την σύμπτυξη των στρατιωτικών μονάδων που δεν εχουν στολές, δεν έχουν φαγητό και όπως γνωρίζει άριστα το pronews.gr τα πυρομαχικά εκπαίδευσης των μονάδων είναι ελάχιστα έως μηδενικά!
Αποκάλυψε ότι γίνονται σκέψεις να θεσπιστεί η εθελοντική κατάταξη των γυναικών, προφανώς απλά και μόνο για να έχου κάπου να τρώνε οι άπορες κοπέλες. Και αν τα καταφέρουν τα τρώνε αφού δεν υπάρχει φαγητό αρκετό.
Επίσης ο αντιστράτηγος Τελλίδης τάχθηκε ανοιχτά κατά της εμπλοκής του Στρατού στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού κύματος (όπως ήδη έχει αποκαλύψει το pronews.gr), αλλά υποστήριξε ότι ακόμα και για το ανθρωπιστικό έργο που προσφέρει ο Στρατός θα πρέπει να ενισχύεται με τα σχετικά κονδύλια, διότι το ΓΕΣ δεν διαθέτειτα οικονομικά μέσα για να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού είπε χαρακτηριστικά ότι μόνο για τη σίτιση των προσφύγων και μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο Φαρμακονήσι και μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2015 δαπανήθηκαν 120.000 ευρώ από το ΓΕΣ.
Το ερώτημα μετά από τα παραπάνω είναι "Τι είδους ασφάλεια υπάρχει στην χώρα κατά των απειλών σε βάρος της ακεραιότητάς της" και πόσος χρόνος μας μένει μέχρι "απέναντι¨θελήσουν να βρουν το εύκολο θύμα για να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα...
Κατά τα λοιπά... "Βοήθα Παναγιά"!

3 σχόλια:

 1. H ξεφτίλα των πολιτικάντηδων έχει οδηγήσει στην καταστροφή της ΕΛΛΑΔΟΣ !!
  Μόνο οι κρεμάλες για όλους αυτούς, για να σφίξουν και λίγο οι κώλοι τους...ρε είστε Έλληνες εσείς και δεν φροντίζετε ο στρατός να είναι ετοιμοπόλεμος ;
  Η ανώτατη ηγεσία του στρατού, τι κάνει ; Τους λιποτάκτες, τους προδότες και τους ριψάσπιδες τι πρέπει να τους κάνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ; Δεν χρειάζεται απάντηση !!!
  Η απάντηση βρίσκετε στον αξιωματικό Κ. Βερσή και σε πολλούς άλλους Έλληνες Αξιωματικούς που τίμησαν την στολή του ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ !!!
  Άντε ρε ξεφτιλισμένοι, αν και αμφιβάλω και για τον ανδρισμό σας ακόμα ρε λούγκρες..!
  ΜΕΝΙΠΠΟς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί Στρατηγέ ο Στρατός δεν στήνει στα έξι μέτρα τους προδότες πολιτικούς να ξεβρωμίσει ο τόπος ; Τι περιμένεις Στρατηγέ ; Σε λίγο θα είναι αργά και μόνο στάχτες θα υπάρχουν γύρω μας . Βγάλτε τα ΤΑΝΚΣ στους δρόμους και θα είμαστε χιλιάδες μαζί σας . Οι προδότες στο Γουδί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή