Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ! ΟΠΟΙΕΣ...ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΤΟΥ "ΚΑΘΟΝΤΑΙ", ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ!

Το χρήμα τα αγοράζει όλα! Τι σημασία έχει αν ο Μπερλουσκόνι παρομοιάζεται με...γερο-ξεκούτη; Αν έχει τα φράγκα φέρνει στο κρεββάτι του και σεξοβόμβες πιτσιρίκες. Αυτά είναι τα ήθη της εποχής (και όχι μόνο. Πάντα έτσι γινόταν). Ο Μπερλουσκόι λοιπόν, όπως διαβάζουμε στο thessbomb.blogspot.gr χάρισε βίλα αξίας ενός εκατομμυρίου, πολυτελές διαμέρισμα στην καρδιά του Μιλάνου, κοσμήματα, 10.000 ευρώ και πολλά ακόμα δώρα στην 37χρονη Μπάρμπαρα Γκουέρα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, ως αντάλλαγμα για τις… πολύτιμες υπηρεσίες της.Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο το μοντέλο από το Κόμο της Ιταλίας συμμετείχε ενεργά στα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» του πρώην Καβαλιέρε προσφέροντας απλόχερα στιγμές πάθους στον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς και τους φίλους του.Σύμφωνα με την εισαγγελέα Εουτζένια Ποντασούλια ο Μπερλουσκόνι συνήθιζε να εκφράζει την γενναιοδωρία του στις νεαρές γυναίκες που σύχναζαν στις βίλες του αγοράζοντας τους διαμερίσματα, προσφέροντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά και εξασφαλίζοντάς τους μία θέση σε τηλεοπτικά σόου σε σταθμούς ιδιοκτησίας τους.Ανάμεσα σε αυτές ήταν η 37χρονη Γκουέρα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τις γυμνές φωτογραφίσεις της, αλλά και τη συμμετοχή της σε ριάλιτι παιχνίδι.Η καλλίπυγος νεαρά είχε επισκεφθεί και την εξοχική κατοικία του Μπερλουσκόνι βίλα Τσερτόζα στην Σαρδηνία, από όπου αναρτούσε φωτογραφίες της στην πισίνα. Βέβαια, η ίδια όταν είχε κληθεί να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση «Ρούμπι-γκειτ», έκανε λόγο για «χαρούμενα δείπνα» επιλέγοντας να σιωπήσει για την πραγματική διάσταση των «μπούνγκα-μπούνγκα». Όταν είχε ερωτηθεί δε, από τους εισαγγελείς αν γνώριζε ότι στις βίλες του Μπερλουσκόνι πραγματοποιούνταν όργια, εκείνη δήλωνε «σοκαρισμένη» και απέδιδε τα δώρα που δεχόταν από τον πρώην πρωθυπουργό στην γενναιοδωρία του. 
Βέβαια, η Γκουέρα δεν είναι η μοναδική γυναίκα που επωφελήθηκε από τον επικεφαλής της Φόρτσα Ιτάλια.Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος πέρα από την 37χρονη, και η Ιοάνα Βίσαν, είχε συμμετάσχει στις γιορτές ή «κομψά δείπνα» όπως τα χαρακτήριζε ο πρώην πρωθυπουργός, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη.Η Ποντασούλια ανέφερε ότι ο Μπερλουσκόνι φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδα της Βίσαν, αλλά και να πληρώνει το ενοίκιο στο διαμέρισμά της, καθώς και τους λογαριασμούς τηλεφώνου. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αναθέσει στην πρώην οδοντοτεχνίτριά του Νικόλ Μινέτι, και τον λογιστή Τζουζέπε Σπινέλι αυτές τις υποχρεώσεις.
«Επομένως, η Βίσαν και η Γκουέρα για να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τον Μπερλουσκόνι πληρώνονταν από τον Μπερλουσκόνι και τον Τζανπάολο Ταραντίνι, που συνήθως έδινε στα κορίτσια 1.000 ευρώ για κάθε επαφή», δήλωσε η εισαγγελέας. 

Υπενθυμίζεται πως ο Ταραντίνι είχε φροντίσει να… στρατολογήσει τουλάχιστον 26 γυναίκες για να περάσουν μία βραδιά συντροφιά με τον Μπερλουσκόνι το 2008 και το 2009. Ο «εγκάρδιος» φίλος του Καβαλιέρε, Τζανπάολο Ταραντίνι ο οποίος προωθούσε καλλονές στην αγκαλιά του αποκάλυψε τα προσωπικά στοιχεία όλων όσων πέρασαν την πόρτα της Βίλας Τσερτόζα, στην εισαγγελία του Μπάρι.

Σύμφωνα με την Ποντασούλια, λοιπόν, ο Ταραντίνι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ικανοποιεί τον Μπερλυοσκόνι καθώς φιλοδοξούσε να θέσει υποψηφιότητα με την Φόρτσα Ιτάλια στις ευρωεκλογές του 2009, ενώ μέσω του πρώην πρωθυπουργού στόχευε σε συνεργασίες με το δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου