Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

"ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ"! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ISIS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΡΗΤΗ!

Σημείωση δική μας: Φαντάζουν εξωφρενικώς υπρεβολικά όλα αυτά. Όμως, τα τελευταία χρόνια δεν ζούμε μια παράνοια; 
Διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας: 

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ" Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!!
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/08/2014 ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ: http://afypnisiellinwn.blogspot.gr ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:
Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού τη στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει....

 "πρόβλημα". Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1.800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά από λίγες μέρες θα εισβάλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.
Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την Εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληροί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς.
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ η μόνη ελπίς. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12/08/2012 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΥ - ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ"

ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ:
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ;
ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο Π.ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ...
"ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..."ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΗΤΑΝ ΦΟΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...>> ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου